Krisnások, ezt nevezitek szeretetnek?
Nem hinném, hogy az a fiatalember Krisnás. A Krisnások nem hordanak bőr cipőt. És mellesleg nem fenyegetőznek.
2014. máj. 18. 02:02
Amúgy meg az egész fake gyanús. Nézd meg 1:09 -nél a ruháját. Meg a mögötte állóét.
2014. máj. 18. 02:06
3/16 A kérdező kommentje:
Hát...jó lenne, de Somogyvámoson is van egy-két dolog, ami nem a feltétel nélküli szeretetre vall...na mindegy.
És én naiv éveken keresztül nekik adtam az 1%-mat. ááá
Igen, ebben igazad van. Sajnos előbb utóbb minden szervezetben felbukkan a hatalom, anyagiasság. Ez alól ez sem kivétel. Ugyanez megfigyelhető a többi egyházban is. Én úgy látom, ahogy egy szerzetes közösség egyházzá növi ki magát, ott megjelennek a problémák is, elvész a lényeg.
2014. máj. 20. 01:54
Ez nem azt jelenti, hogy a tanításokkal, vagy a hittel baj lenne. Bizonyos emberek egyszerűen nem oda valók, de nem lehet ez alapján általánosítani. Ugyanúgy, ahogy nem mondjuk minden katolikus papra sem, hogy pedofil, vagy inkvizítor.
2014. máj. 20. 01:58
6/16 A kérdező kommentje:
Hát igaz...de akkor is :S
Az eredeti tanokkal nincs bajom, csak a túlmagyarázottakkal, illetve ezeknek a gyakorlatba tevésével...
hát, egy keresztény se a szeretetről híres, nem?
2014. máj. 23. 08:37
8/16 A kérdező kommentje:
Hát...nem kellene generalizálni...de szerintem se...
A hit, a vallás és az egyház az három különböző dolog. Mindenkinek el kell döntenie, hogy melyik a legfontosabb neki, de összemosni őket már csak azért sem jó ötlet, mert épp ezt akarják elérni azok, akik hasznot próbálnak húzni másokból.
2014. jún. 3. 21:32
A krisnás szeretet teljesen más, mint amit az átlag ember a szeretetről gondol...
Én is voltam krisnás, s mikor egyszer egy tag megkérdezte tőlem, hogy mikor válok már el, mert másfél éve "ígérgetem", akkor nem igazán esett le, hogy mire fel kérdezi ezt. Pár év múlva kezdett derengeni...akkor meg annyira megdöbbentem ezen, hogy átformáltam az egész életem és nem járok krisnások közé, magányosan élem a vallásom. Ugyanis a vallással nincs baj. Az emberekkel van mindig a probléma...
2014. júl. 28. 16:31
Kapcsolódó kérdések: