Jehova Tanúi! Azon kívül, hogy "Jehova Tanúi"-nak nevezitek magatokat, mi az, amiben hisztek, kik vagytok még? Milyen neveitek - vagy ha jobban tetszik, milyen címeitek - vannak még ezen kívül?
A Jehova tanúi nem kérnek pénzt az nem adománygyűjtő szervezet ember:D Egyébként ezt a becsöngetnek mindenhova azt prédikálásnak hívják és a vallásukat hirdetik. De amelyik pénzt kért az valamit nagyon benézett mert nem tehetné meg.Egyébként nem vagyok az de a szomszédom igen:D
Hogy miben hisznek? Istenben. És hogy milyen neveik vannak csak ez az egy.
én egyszer bnőmmel voltam otthon éppen hajat vasaltunk meg sminkeltünk meg ettünk..és becsengettek..bnőm nyitott ajtót..még a kezében vt a kaja mert azthittük a barátja jött..elkezdek magyarázni h kérdezzük meg istent erről meg arról..én közbe bent már majdnem megfulladtam a röhögéstől..erre bnőm: egy pillanat..
és bejött röhögni..aztán visszament :'DD még mindig röhögök ha vissza gondolok rá:'DD nem a jehova vallással van bajom semmi nem kicikizni akarom de az a szitu vicces volt:DDDDDDD
Nem kérnek pénzt oké.
De miért fogadják el, amikor a szegény, enyhén süket öregasszony ad nekik, amikor becsengetnek hozzá?
Egyáltalán miért kell hetente becsöngetni a református nagymamámhoz??
www.jw.org
Ez egy hivataloa honlap. Minden kérdésedre választ kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!