Igazi nőknek, tipikus nőknek gondoljátok magatokat?
mi szerintetek amik csak a nők csinálnak, mik azok amik tipikus nő vonásai, mire mondjátok (férfiak), hogy "nők"?
egy nő mitől nő? a ruhája? sminkje?
kíváncsi vagyok :)
Kedves nők, egy nő önmagában nem nő és egy férfi önmagában nem férfi. Mindig a másik nem ítéli meg. Ha egy "nem nőies" nőn megakad egy pasas szeme, sőt, akkor az a nő nőies. Különben hogy történt volna a dolog.
A ruha fontos, de nem minden. Szerintem az jó, ami kiemel, de nem mutatja mindazt, ami egy pasasnak fontos.
A smink is attól függ. Sok pasas például ki nem állhatja - és ennek ezer oka lehet.
Amit csak nők csinálnak: együtt mennek mosdóba, részletesen megbeszélik szerelmi életüket, amit a férfiak csak heccből tesznek, komolyan soha.
Többnyire egyszerre több dolgot csinálnak, amit a férfiak nem nagyon szeretnek. És nehezen viselik el, ha egy pasas "csak úgy bambul".
utolsó jókat írt :)
ilyenekre gondoltam, amit az utolsó bekezdésben írtál. köszönöm a hozzászólásod :)
pl. ami egy igazi nőre jellemző, bennem is megvan, és részben a tartásból ered:
-hamarabb halnék meg, mint hogy bárki sajnáljon,
-semmiképpen nem keltenék soha, sehol feltűnést,
-mindig belenézek a tükörbe, mielőtt kilépnék az ajtón,
-képes vagyok akkor is mosolyogva végigtáncolni egy báli éjszakát és mindenkihez szólni pár jó szót, ha az új cipő véresre dörzsölte a sarkam,
-képes vagyok egyszerre több dologra figyelni, de ha elmélyülök valamiben és megzavarnak, felcsattanok :)
-nem beszélek csúnyán. sose. ha ráütök a kezemre a kalapáccsal, vagy egy barom miatt satuféket kell nyomnom 130-nál az autópályán, akkor se,
-büszke vagyok a neveltetésemre,
-egy férfi sem közelítheti meg soha a szememben az apámat :D még férjem is csak közelíti...
hirtelen ennyi jutott eszembe, ami olyan nőies és rám is jellemző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!