Alku az Ördöggel. Hogyan?
Sohasem voltam vallásos, de a természetfelettiben mindig is hittem, max én nem Istennek és Ördögnek hívom őt/őket (de most maradjunk ennél a megnevezésnél). Sajnos az életemben felmerültek olyan gondok, amelyekkel nehezen birkózom meg, illetve nehéz legyőzni őket.
Így "hitetlenként" (hiszen ugyebár Isten minden eltévedt báránykáját visszafogadja) megpróbáltam megtérni. Bevallom önző célok is vezettek, hiszen reméltem, hogy "mindenhatónk" (pfff) segítségével ha nem is teljesen, de kisebb-nagyobb mértékben rendbe tudom hozni az életem, illetve megkapom azt a bizonyos útmutatást.
De aztán rájöttem: Isten egy bal f@ sz. Semmit sem ér hatalma, semmire sem számíthat tőle az ember, akár hívő, akár hívő szeretne lenni.
Így úgy döntöttem, a másik oldalról közelítem meg a problémát. Szerintetek ha ez egyik oldal teljesen gyenge és hatástalan, fordulhatok (és ha igen, hogyan) a másik félhez?
Nevezetesen: mit ajánlhatok fel az Ördögnek (kizárólag a saját életemből), hogy sikerüljenek céljaim?
Atyaég...nem gond, hogy a kettő egy és ugyanaz? :D :P
A Sátán, és az ördög ugyanaz...ember! Vagy netán Lucifer is más vmi, mint a Sátán? :D :P Ennyi tudatlan idiótát. Hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!