Alku az Ördöggel. Hogyan?
Sohasem voltam vallásos, de a természetfelettiben mindig is hittem, max én nem Istennek és Ördögnek hívom őt/őket (de most maradjunk ennél a megnevezésnél). Sajnos az életemben felmerültek olyan gondok, amelyekkel nehezen birkózom meg, illetve nehéz legyőzni őket.
Így "hitetlenként" (hiszen ugyebár Isten minden eltévedt báránykáját visszafogadja) megpróbáltam megtérni. Bevallom önző célok is vezettek, hiszen reméltem, hogy "mindenhatónk" (pfff) segítségével ha nem is teljesen, de kisebb-nagyobb mértékben rendbe tudom hozni az életem, illetve megkapom azt a bizonyos útmutatást.
De aztán rájöttem: Isten egy bal f@ sz. Semmit sem ér hatalma, semmire sem számíthat tőle az ember, akár hívő, akár hívő szeretne lenni.
Így úgy döntöttem, a másik oldalról közelítem meg a problémát. Szerintetek ha ez egyik oldal teljesen gyenge és hatástalan, fordulhatok (és ha igen, hogyan) a másik félhez?
Nevezetesen: mit ajánlhatok fel az Ördögnek (kizárólag a saját életemből), hogy sikerüljenek céljaim?
Mert fontos. Mindenkinek megy, csak nekem nem. Fontos és kész.
Nem tudom jobban megmagyarázni.
Nem látjátok,már régen megkötötte az alkut az ördöggel, különben nem írna ilyen hülyeségeket.
Te pap vagy? vagy micsoda?
75: Pap? Honnan gondolod ezt?
76: Dehogy szoktam!
77: Senkit sem nézek hülyének.
Mi sem egyszerűbb ennél:
Páratlan év nyári napfordulóját követő első telihold idején áss gödröt egy elhagyatott erdőben, 15 arasz mélyet, egy 6,66 méter sugaró körbe rajzolt délre mutató ötszög közepébe. A gödörbe hordót tegyél, tiszafából valót.
Állj meztelenül a hordóba, melyet előzőleg megtöltöttél angolnahalak kivájt szemével és kötözd varangyos béka máját a torkodra. Fontos, hogy egy hétig ne egyél a szertartás előtt. Majd katángkoró és látnokzsálya égetett levelének füstjét beszívva igyál ki egy teli serleg kecskevér és őrölt disznópata keverékéből álló folyadékot, melyet egy hónapig lenyúzott marhabőrből készült tömlőben érleltél, ahol az nem láthatott napot. Majd végy két marék ként és egy marék foszfort, gyújtsd meg őket, és miközben égnek a tenyeredben, gyorsan fordulj meg háromszor a bal sarkad körül balra (ha gyorsan csinálod, nem égsz meg annyira). Ezután fogj egy fiolát, melybe előzőleg a saját véredből öntöttél (áldozat nélkül a Sátán nem jön el hozzád), önts abból a négy égtáj felé és mondd ezt, amilyen hangosan csak tudod: "Megidézlek Sátán, minden gonoszok ura!", majd kezdd el kántálni a Jelenések könyve "A hetedik pecsét feltörése" c. részét - visszafelé! (vannak, akik azt mondják, jobb, ha latinul mondod visszafelé, de az anyanyelveden is működni szokott). Végül, a szertartás előtt önts ki benzinből magad elé egy lefelé mutató kereszt (a fő szár 66 centi legyen) formáját, és miközben kántálsz, gyújtsd meg (a Sátánnak szüksége van itt, a földön egy portálra, különben nem tud megjelenni). A kezedben ekkor már egy, a közepén betört tükör legyen. Ha mindent jól csinálsz, a Sátán megjelenik. Azonban, csak addig tudsz vele beszélni, míg a jel a földön elég, utána eltűnik. Fontos, hogy ne próbálj kérdezni tőle és csak egyetlen egy mondatot mondhatsz neki. Emeld tisztelgésre a bal kezed és ezt a mondatot mondd: Daimoniodeis Archaiai Legeones Egkauchaomenai en Chaous! S miután mindezzel végeztél, üvölts akkorát, amekkorát csak tudsz (a Sátán könnyebben befogadja a révületbe esett lelket), aztán szállj ki, kezdj el futni észak felé, és ne állj meg, amíg fel nem kel a Nap. Fontos, hogy soha, semmilyen körülmények között se nézz hátra EGYSZER SEM, mert akkor az egész nem ért semmit. Ha felkelt a Nap, akkor lefekhetsz. Ha mindent jól csináltál, meg fog jelenni a bestia jele a bal karodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!