Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Alku az Ördöggel. Hogyan?

Alku az Ördöggel. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sohasem voltam vallásos, de a természetfelettiben mindig is hittem, max én nem Istennek és Ördögnek hívom őt/őket (de most maradjunk ennél a megnevezésnél). Sajnos az életemben felmerültek olyan gondok, amelyekkel nehezen birkózom meg, illetve nehéz legyőzni őket.

Így "hitetlenként" (hiszen ugyebár Isten minden eltévedt báránykáját visszafogadja) megpróbáltam megtérni. Bevallom önző célok is vezettek, hiszen reméltem, hogy "mindenhatónk" (pfff) segítségével ha nem is teljesen, de kisebb-nagyobb mértékben rendbe tudom hozni az életem, illetve megkapom azt a bizonyos útmutatást.

De aztán rájöttem: Isten egy bal f@ sz. Semmit sem ér hatalma, semmire sem számíthat tőle az ember, akár hívő, akár hívő szeretne lenni.

Így úgy döntöttem, a másik oldalról közelítem meg a problémát. Szerintetek ha ez egyik oldal teljesen gyenge és hatástalan, fordulhatok (és ha igen, hogyan) a másik félhez?

Nevezetesen: mit ajánlhatok fel az Ördögnek (kizárólag a saját életemből), hogy sikerüljenek céljaim?

2014. ápr. 11. 19:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
Istenem...miért zárták be a lipót mezőt? :D
2014. ápr. 12. 19:49
 32/85 anonim ***** válasza:

Szerintem ne trollkodj, menj a sátánistákhoz, aztán majd ők megmondják, h mit tegyél...utána meg a Sátán megmondja, h mit tegyél. Felfogtad? Nem te, hanem ő. Ennyi. Pont lesz@rja, h mit akarsz, azt gondolod, h Isten leszarja jó létére, gondolj bele, h még a Sátán, h lesz@rja. Neked se fontos az életed, miért várod, hogy pont egy főgonosznak fontos legyen???

További jó trollkodást a saját topikodba.

2014. ápr. 12. 20:00
 33/85 A kérdező kommentje:

30:"Az ördög hazudik! Nem tudtad? Ha alkut kötsz vele, átver! Nem is akárhogy !"

Isten is átvert. Illetve tett rám magasról.

Valamint: ha át is ver, és plusz dolgokat kér tőlem, legalább a célomat elérem. Ami isten segítségével nem ment.

31: Hát igen, ha nincsenek észérvek, jöhet a sértegetés! :D

32: Mivel a főgonosznak felajánlok valamit, a kérésem valószínűleg nem lesz annyira mellékes, mint anno a szerencsétlen mindenhatónak feltett kérésem.

Ha meg átver, akkor átver, és megfizetem a plusz dolgokat.

2014. ápr. 12. 20:04
 34/85 anonim ***** válasza:

Most komolyan, mégis mit vársz tőlünk?? Azt hiszed, az ördöggel való kapcsolatbalépésre van valami recept? Te nagyon el vagy tévedve! Vagy csak nagyon unatkozol, mert lusta vagy bármit is tenni saját magadért, és ezért inkább azzal szórakozol, hogy itt cseszegeted azokat, akik segíteni akarnak neked? Mert szerintem a legtöbb válaszoló csak a te érdekedben írta azt, amit.

Egyébként az úszós példádra: én sem tudok úszni. Sosem tudtam, képzelheted milyen volt, mikor a suliban minden gyerek ötöst kapott, de én csak egyest. De eldogadtam, hogy az úszás nem nekem való, és kerestem mást, amit szeretek csinálni és amiben jó vagyok. Szerintem minden hasonló példával ez a helyzet. Ami nem megy, ne erőltesd, keress valami mást!

Egyébként milyen célt akarsz elérni? Miért annyira fontos neked? Mondhatnál erről valamit...

2014. ápr. 12. 20:43
 35/85 A kérdező kommentje:
Már mondtam róla valamit. Egy teljesen alapvető dolgot szeretnék, olyat, ami 100 emberből 124-nek megy és sikerül. Csak nekem nem.
2014. ápr. 12. 21:23
 36/85 anonim ***** válasza:

Mit tudsz felajánlani a főgonosznak szerinted, ami kellhet tőled neki, és ami nincs meg neki, vagy nem szerzi meg mástól, akár ingyen is? :D

Észérvekkel jössz, pont te? :D

Mit nem tudsz, amit mindenki tud? Na jó, 124ből 120 tud?

Nincs nemi életed, vagy mi a gondod, áruld már, mert eddig csak rinyáltál, meg nem fogadtad el a válaszokat, meg sértegetted Istent.

2014. ápr. 12. 21:30
 37/85 anonim ***** válasza:
Elhiszem, h jól szórakozol, de kezdesz kissé unalmas lenni. Sátánkával is ilyen szűkszavú leszel, h mit szeretnél? :D
2014. ápr. 12. 21:33
 38/85 anonim ***** válasza:
Lehet h csak szórakozik...
2014. ápr. 12. 21:41
 39/85 A kérdező kommentje:

Szórakozok? Kikérem magamnak!

A sátán valószínűleg rendesebb lenne velem, mint ti, szóval nem lennék ilyen szűkszavú.:D

Egyébként csak, hogy lássátok, mennyire rendes vagyok: a gondom, hogy irtó rossz vagyok a szexben, és ezen szeretnék változtatni.

Amit felszeretnék ajánlani a sátánnak: mondjuk minden sikerélményért cserébe rövidítse meg az életemet 2, esetleg 3 nappal (még nem döntöttem el). Pluszban felajánlanám, hogy ne legyek soha életemben boldog (csak elégedett), valamint felajánlanám, hogy egész életemben magányos maradjak, feleség, gyerekek nélkül.

És a ti kedves istenetek még ezt sem volt képes megadni nekem.

Biztos más tervei vannak velem, jó kis cölibátust tervezett számomra, ugye? -.-

2014. ápr. 12. 22:15
 40/85 anonim ***** válasza:

Csak úgy kapar az ajtód előtt, h segítsen nem látod? Ellentétben velünk válaszolókkal, akik már egy ideje próbálunk rád ezerrel hatni, h segítséget kaphass.

Tanuld meg..., hogy jó legyél a szexben. Más is így tesz, akinek nem megy kapásból.

2014. ápr. 12. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!