Alku az Ördöggel. Hogyan?
Sohasem voltam vallásos, de a természetfelettiben mindig is hittem, max én nem Istennek és Ördögnek hívom őt/őket (de most maradjunk ennél a megnevezésnél). Sajnos az életemben felmerültek olyan gondok, amelyekkel nehezen birkózom meg, illetve nehéz legyőzni őket.
Így "hitetlenként" (hiszen ugyebár Isten minden eltévedt báránykáját visszafogadja) megpróbáltam megtérni. Bevallom önző célok is vezettek, hiszen reméltem, hogy "mindenhatónk" (pfff) segítségével ha nem is teljesen, de kisebb-nagyobb mértékben rendbe tudom hozni az életem, illetve megkapom azt a bizonyos útmutatást.
De aztán rájöttem: Isten egy bal f@ sz. Semmit sem ér hatalma, semmire sem számíthat tőle az ember, akár hívő, akár hívő szeretne lenni.
Így úgy döntöttem, a másik oldalról közelítem meg a problémát. Szerintetek ha ez egyik oldal teljesen gyenge és hatástalan, fordulhatok (és ha igen, hogyan) a másik félhez?
Nevezetesen: mit ajánlhatok fel az Ördögnek (kizárólag a saját életemből), hogy sikerüljenek céljaim?
Annyira rossz biztosan nem lehetsz! Egyébként meg ezeket a dolgokat meg lehet tanulni, nehogymár arra várj, hogy az ördöggel alkut kötsz és akkor hirtelen szexisten leszel!!
Egyébként meg komolyan képes lennél odadobni az egész életedet az ördögnek csak hogy jó lehess a szexben?? Szerintem kicsit át kellene értékelned magadban a dolgokat!
49: De, az erő ezek alapján mutatkozik meg.
ÉN IS TESZEK ÉRTE CSAK ÉPP SEMMI EREDMÉNYE! ÉPP EZÉRT FORDULTAM isten, AKIRŐL (ISMÉT) KIDERÜLT, HOGY EGY INKOMPETENS BALEK - HISZ SEMMIT SEM TUDOTT TENNI ÉRTEM.
És teszek ellene. Gyakorlok, orvoshoz járok (ami elsősorban önbizalmamat növeli) próbáltam elsajátítani technikákat. Egyiknek sincs semmi eredménye.
51: Hát akkor nem hiszel nekem. Jól megszívtam.:D
Valamint nem gyerekes vagyok, hanem realista. Esetleg egy iciri-picirit kiábrándult.:P
52: Épp ez az!
HOGY MÁSOK MEGTUDTÁK TANULNI! ÉN AKÁRMIT TETTEM NEM TUDOK FEJLŐDNI, TANULNI, PEDIG PRÓBÁLKOZOM!
És ez indokolja a döntésemet! Ha minden kötél szakad (márpedig minden kötél szakadt), akkor csak a szélsőséges megoldások jönnek. Isten még ezt a szívességet sem volt képes megadni nekem. Most jöhet az erősebb oldal.
Nekem fontos. Szóval simán odadobom az életem fontosabb állomásait, illetve ahogy írtam: ha egy-egy sikerélményét 2-3 napot fizetnék (mínuszban), akkor egy rossz szavam sem lehetne.
Viszont ha mindenáron ezt akarod, arra számíthatsz, hogy az ördög nem pár napot fog kérni, hanem éveket, vagy akár az egész életedet!! Lehet, hogy erős, de mindenképpen rohadtul meg fogod fizetni az árát. És még ez sem garancia arra, hogy eléred a célodat.
Egyébként miből gondolod, hogy rossz vagy? Többen is mondták már neked, vagy csak te gondolod így?
54: Ne játssz a szavakkal!
anno hittem reméltem és reménykedtem, úgy, hogy tettem is a sikerért. Az eredmény: nulla!
Épp ezért gondolok arra, hogy magasabb erőknek kell lenniük a háttérben. De ha még ez nem is igaz, egy próbát még mindig megér.
55: Kérjen akármit!
Heteket, hónapokat, éveket! Legalább sikerülne (ami egyébként megjegyzem istennek nem ment...).
És ha 34 évesen meghalok emiatt? Akkor mi van? Legalább elégedett leszek. Inkább legyen rövid életem ( a Sátán miatt), mint hosszú, eredménytelen (a szerencsétlen isten miatt).
És még valami: TUDOM, HOGY ROSSZ VAGYOK BENNE, B@ SZKI!!!!!!!!!
NE GYERE A KRETÉN OPTIMIZMUSSAL! NE GYERE OLYAN HÜLYESÉGEKKEL, HOGY CSAK ÉN DRAMATIZÁLOM TÚL! TAPASZTALOM, HOGY ROSSZ VAGYOK. KÉSZ, NINCS APELLÁTA!
Már bocsi, de az optimizmus miért kretén? Boldog vagyok, pedig elárulom neked, én még sosem szexeltem. És nem azért mert nem akarok, hanem nincs kivel. És képzeld, így is lehet élni. Az, hogy a dolgok jó oldalát nézem, nem kreténség, egyszerűen ilyen vagyok, és tényleg boldog vagyok. Miért gondolod, hogy ez kretén??
Egyébként pontosan mit gondolsz arról, hogy alkut kötsz az ördöggel? Mármint miért gondolod, hogy könnyebben megközelíthető, mint Isten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!