Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Keresztények? Miért...

Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?

Figyelt kérdés

Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.

És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)

2014. márc. 30. 17:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/189 anonim válasza:
69%

Nekem sok elolvasni most az összes kommentet, így lehet, hogy valaki már írta ezt, lehet, hogy már meg is cáfolták, de nekem a következő képpen magyarázták el.

A szex alapjáraton az utódnemzést szolgálja, a népfenntartást. Az Isten pedig megfűszerezte egy picit azzal, hogy élvezetessé tette. Mármost, ha te egy veled azonos neművel fekszel le akkor pont az értelmét hagyod figyelmen kívül az egésznek, és az egész az élvezetről fog szólni, hogy neked és neki jól esik. Tehát nemes egyszerűséggel önzésnek veszi....

2014. márc. 31. 21:38
 32/189 anonim ***** válasza:
30%
Emberek itt valami hibádzik...ha az azonosneművel való szex önzőség és paráznaság nem a népfenntartást szolgálja akkor az összes alkalmi kapcsolat valamint minden olyan kapcsolat amiben nemi életet éltek(+védekeztek is ugyebár)akkor az is önzőség és paráznaság.Mert nem az utódnemzést szolgálja.Minden olyan szex amiből nem lesz gyerek az egy erkölcstelen és önző attitüdöt feltételez...most mondja mármeg valaki mennyivel különb egy 30éves nő házassága egy 70éves ferfivel.Ebből a kapcsolatbol sem lesz gyerek...mégis "megszentelődtek" Isten oltára előtt...és akkor arról nem is beszéltem hogy tilos tengeri herkentyűket és húst enni különben ez estben is az elkárhozás fenyeget.Jól mondom hogyha îgy áll a dolog senki sem tiszta Isten szemében?
2014. márc. 31. 23:46
 33/189 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jobb ha vigyáztok, mert Jehova bepöccen és egy vértócsában keltek fel.
2014. márc. 31. 23:50
 34/189 anonim ***** válasza:
10%

Szépen kérlek kedves Utolsó válaszoló, hogy Tetemtő Istenünk szent nevét, és mivoltját, ne hasonlítgasd a saját stílusodhoz, és ne irkálj ilyen gyalázatot,

Ez nagyon méltatlan, és egyáltalán nem vall kedvességre.

Maradj az ami vagy :

Ember.

Katy Weaver

2014. ápr. 1. 00:23
 35/189 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 1. 01:26
 36/189 anonim ***** válasza:
100%

Jehova sír, mert meleg a sír... (de Jehova csak ül -> hidegen)

Hideg a sír és a meleg sír... (a meleg csak vesszen -> tüzesen)

Nem ezt prédikálod Katy, hogy Jehova gyűlöli a homoszexuális viselkedést?

Magyarul a meleg kösse fel magát....

Bár tudom nálad van egy b variáció is, mert úgy tűnik nyitsz a buddhizmus felé. (tehát mondjunk le a test örömeiről).

Miért baj, ha két meleg ember szexel?

Lerágja a körmeit az Istened?

Meghal valaki?

Milyen negatív következménye lesz azon kívül, hogy begurul ? Vagy depresszióba esik az Istened, amiért megöl annyi embert, de feltámasztani nem akar?

Bocs, ha fáj, amiket írok. Nekem is sok minden fáj.

Legyél pozitív. 1000x megvédheted az Istenedet, sőt megnyithatod az én szemem és másokét is a válaszaiddal.

Vagy éppen bezárod? Ki tudja? Vajon ki a hibás és a felelős?

Vagy úgy gondolod, hogy a Jehova szónak van bármilyen értéke? Nincs neki. Üres betűk. Amit pedig mögé teszel csak annyi, mint az összecsapott két sorom.

Ez alapján Jehova pedig nem éppen top 1 -es. És nem a próféciák miatt, hanem a te kedvedért nem írom le milyen személyisége miatt. Ki a fenét érdekel, hogy teremtett és vannak törvényei? Ki fene akarta?

Ha képes jó embereket a szexualitások miatt eltörölni, mindenféle indok nélkül, nem tudom hogy mikor undorítóbb:

- amikor végig nézi hidegen és mutogatja a dicsőségét

- vagy amikor játssza, hogy mennyire szomorú, mert a másik gonosz volt (aki semmit rosszat nem tett, amit tett pedig ő adta neki).

2014. ápr. 1. 02:35
 37/189 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg ki mondta, hogy kedves vagyok?

Miért kellene kedvesnek lennem?

Vagy embernek?

Mindegy is. Inkább arra válaszolj, hogy miért kellene heteroszexuálisnak maradnom? (megyek a körömreszelőért).

2014. ápr. 1. 02:39
 38/189 anonim ***** válasza:
100%

Buta állat vagyok igaz? (Szóval elismered az "evolúciós elméletet). Bár tudom, hogy nem erre gondoltál.

Még szerencse, hogy megölte a fiát az Istened, különben ha mindenki állatnak nézne, akkor lehet az egyik oltáron füstölögne az illatom az uradnak.

Bár egyesek az embereket is előszeretettel mészárolták isten nevében.

2014. ápr. 1. 02:42
 39/189 eric_one ***** válasza:
61%

Emberek!

Isten tiszteletben tartja mindenkinek a szabad döntési jogát, úgymond mindenki a saját sorsának a kormányosa. Nem értem azokat akik Isten beszédét a hátuk mögé vetik, hogy miért problémáznak azon a kinyilatkoztatott tényen, hogy döntéseinknek már itt a földi életben vannak következményei, valamint a földi életünk után is lesznek, mert lesz számonkérés, és ítélet is. Ezért minden embernek itt, és most a földi életben van csak lehetősége megbékélni a Teremtőjével, fia Jézus Krisztus keresztáldozata által. Aki ebből nem kér, az saját magát rekeszti ki véglegesen az Isten jelenlétéből, a földi lét utáni létezésben.

Ami pedig a szexuális beállítottságot illetően "szívügy"-nek tekintenek, az társadalmi szinten már közügy. De ez egy külön hosszú téma lenne.

2014. ápr. 1. 08:11
 40/189 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem olvastam sehol, hogy a népfenntartást szolgálja, de azt igen, hogy férfi-nő kell hozzá.
2014. ápr. 1. 09:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!