Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?
Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.
És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)
20-as
azzal a szeretettel csak önmagadat szereted és a másokat bántó vágyaidat. ezzel viszont a másikat szereted, tiszteled, pont mint a házasságban. miért rosszabb akkor ez? vagy miért nem hasonlítod a korábban leírt szereteted a ffi-női házassághoz is?
19- nem mindenkinek jó. annak jó, aki pl. lány létére beleszeret egy lányba, aki ezt viszonozza :)
Ha neked lesz egy házastársad, remélhetőleg jó lesz vele a szex. Neked jó. Miért ne lehetne mindenkinek jó vele? Akkor bárki toszogathatja majd a párod?
Karlowy, igaz, hogy ebben a kategóriában kérdezte, de te nem a vallás alapján válaszoltál, csak a saját gyűlöletedre adtál vallásos köntöst.
Megint hülyeséget beszéltél, vagy tényleg nem tudsz egyénekben gondolkodni. Ha én imádom a spenótot, és szerintem jó, akkor annak is zabálnia kell, aki okádik tőle?
Arra, hogy mit művelnek a társadalommal (züllesztik, stb.) nem is válaszolnék, mert még heteroként is méltóságon alulinak tartom az ilyen nyomi, demagóg propagandát.
Olyan buta dolgokat mondasz, szerintem csak trollkodsz.
Azt kérte, hogy ne bibliai idézeteket mondjunk, nem azt mondtam. Nem gyűlölködök, volt meleg munkatársam, jól elvoltunk. A legnagyobb gyűlöletkeltő ezek szerint Jézus, meg Pál apostol. Amúgy sem az embert kell gyűlölni, hanem a bűnt. Már megint hülyeséget beszélek? Még mikor?
Mondtam azt is, hogy nekem ne mondja meg senki, ezt nem magamra értettem, hanem az ilyenekre, mert nem akarják megérteni, hogy nem jó ez Isten szemében. Gondolom azokat pontozta fel, akik egyetértettek vele. De Isten országában nincs demokrácia. Az van, amit Isten mond, és azért mondja, mert az a helyes. Ha jó volna az ilyen dolog, biztos mondta volna. Persze mindig az a szar-szemét, aki megmondja, hogy mit mond erről Isten. Már megszoktam.
Szia
Neki nem fáj, hanem neked fog fájni, mert tisztátalan és természet ellenes amit teszel.
Ő mint az életed forrása létre hozott erkölcsi szabályokat,
s mivel Isten szent, ezért mindent dolgot ezen erkölcsi értékek betartásával kell élni.
Ő magának tartotta meg azt a jogot, hogy mi a rossz vagy a jó az embernek ezen a téren.
a házasság intézményét a teremtő két dolog miatt hozta létre.
Egyrészt, hogy az embernek adott hatalmat, hogy szaporodjanak, és hogy a férj és a feleség élvezzék ezen a téren is egymás társaságát.
A házasság két ember, egy férfi és egy Nő kapcsolata, nem három emberé. Maga Jézus is kiemelte, hogy ketten lesznek egy testté és nem hárman.
Egyébként pedig Isten azért hozta ezeket az erkölcsi alapelveket, mert Ő tudja a legjobban hogy az embernek mi szükség az élethez tisztán és becsülettel.
Ha Te nem így érzel, akkor nem értesz egyet a Teremtővel, és ezen tiszta erkölcsi irányadó mértékekkel. Amihez ugyan jogod van, mert nem fog senkit megakadályozni semmiben, szabad az akaratod.
Viszont amit elvetsz azt fogod learatni, Ő nem változtat az erkölcsi törvényein. A Tökéletes emberi társadalomba ezt nem fog természet ellenes dolgokat engedélyezni.
Katy Weaver
De most miért "engedélyezi"? Miért hagyja, hogy sok emberben ilyen állítólag természetellenes vágyak éljenek?
Itt akkor valami biztos nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!