Ti hisztek Istenben? Igen vagy nem? (A többi kicsivel bővebben lent található)
Nem hiszem el, hogy az emberek többsége ma erre a kérdésre tudna egyértelmű választ adni. Amikor kérdőíveket töltetnek ki velünk, akkor általában ezt a két opciót adják meg. A XX. század eleje óta könyvtárakat lehetne megtölteni az ezzel foglalkozó kutatásokkal.
Azonban ti, akik majd olvassátok a kérdést egyértelműen tudtok-e igent vagy nemet mondani. Szerintem sokaknak ambivalens érzései vannak.
Nem sértődtem meg,
De nem indokolom meg mert az Én válaszomat megalázta valaki ahhoz képest, hogy más is válaszolt igennel, s egyenlő vétette a nullával.
Vagy is nem hiszem hogy az Én indokom lényeges lenne, és ezért nem is adok okot a nullázásra.
Ha az illető tehetné kitörölne az életből is.
Katy Weaver
NEM,mert nincs rá okom.
Nincs semmiféle olyan bizonyíték, ami létére mutatna, így elvetem a létezését
Igen
Hogy miert arrol konyvet lehet irni:)
A kerdezo kommentjehez annyit h szerintem is a kerdes igencsak eldontendo ,,igen v nem
Nincs is is vagy majdnem :)
En azert hiszek mert ezt tartom az egyetlen racionalis valasznak
Sok ateista a tudomannyal ervel holott engem eppen annak osszetettsege gyoz meg Isten leterol
Én a spagettiszörnyben hiszek!
(Bazsalikommal, mentával, darált hússal és jó sok fokhagymával. Imádom!)
Az mégiscsak van. Bizonyíthatóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!