Ha lenne valamilyen jogos/hihető bizonyíték pár/az összes vallás ellen, felfednéd?
Légyszi ne azt kezdjétek el vitatni hogy ez mégis milyen bizonyíték lenne, de ha lenne valami, minden kételyt eloszlató, egyértelmű bizonyíték hogy egy/több/az össze vallás nem létezik (mármint a 'túlvilági dolgok', így a reinkarnáció, Isten, Nirvána, Allah, mennyország stb), akkor nyilvánosságra hoznád ezt a megkérdőjelezhetetlen információt?
Normális válaszokat írjatok légszi, és érveljetek hogy miért!
Látszik hogy a te birtokodban nincs ilyen információ.
De tegyük fel hogy létezik egy ilyen bizonyíték(ami hm... mondhatjuk úgyis 10000x könnyebb igazolni valamit mint cáfolni ,ismeretek nélkül)
Nem,nem hoznám nyilvánosságra.
Vannak emberek akiknek ez a mentsváruk.Én nem akarnám elvenni tőlük.
Ahogy az elso irja.
Rengeteg embernek nyujt vigaszt, remenyt, oromet a vallas. Miert vennem el toluk? Miert tennem tonkre a boldogsagukat?
Igen, bár attól függ, hogy mi az igazság és kinek kell elmondani.
Mert ha több kárt okozna, mint hasznot, akkor talán a fogalmam sincset hazudnám.
Az ember meg úgyis azt hiszi el, amit akar. Nem attól függ múlni a hite, hogy én mit állítok.
Az sem számít, hogy más mit állít.
Ha valaki azt mondaná, hogy egy robot vagyok, aki nem képes szeretni, csak arcon nevetném. Mert lehet, hogy igaz, de én nem úgy viselkedem. És az számít, hogy én hogyan viselkedem és a környezetem.
Szia!
Hívőként érdekes, ebbe belegondolni :D
Nos, én úgy gondolom, az embereknek joguk van megismerni a bizonyítékokat, de nyilván ez csak arra vonatkozik, aki akarja is.
Ha például tarthatnék erről egy előadást, akkor felszólítanám az embereket, hogy csak azok maradjanak a teremben, akik készek meghallgatni ezt a perrdöntő érvet, és ha úgy van, el is fogadni, mert nem szeretnék senkinek sem kellemetlenséget okozni.
Akik a teremben maradnának, azoknak elmondanám.
Igen.
Volt emlitve egy vallasos konyv.
En Biblianak mondom,es egy-ket valaszoloval ellentetben,lehet erteni,es semmi sincs benne aminek ne lehetne utanna jarni,sot meg is elni.
Nem azert mert valaki hinni akar.
Miutan megvizsgalta,es latja az ember a hasznat,igen lehet benne hinni.
Tudni azt ,hogy ami ott leiratott a hasznunkra van.
Sokan ezt a vizsgalodast nem teszik meg ,es elitelik a tanacsait,sok minden miatt.
A megkerdojelezhetetlen informacio az egeszet jelenti,olyan mint egy mozaik,ha egy darabja hianyzik nem erteni az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!