Miért van az, hogyha valaki rosszat tesz és később megbánja ( vallásos emberek) akkor azt a rossz cselekedetet a Sátánra fogja?
Figyelt kérdés
Sátán így, Sátán úgy, mindíg rákennek mindent. Neki sincs jobb dolga mint,hogy több ezer éven keresztül lelkeket kínozzon (már ha létezik). Miért kell mindent az ő számlájára írni. Múltkor olvastam egy cikket, miszerint a Salemi boszorkányperek idején egy farmer megölte szomszédját, azzal mentegetőzött,hogy a boszorkányok és maga az Ördög vették rá a tettre. Közben meg csak a szomszéd feleségére fájt a foga ( aki később hozzá ment). A bíróság meg elfogadta a mentségét....röhej.2009. nov. 3. 23:03
11/12 anonim válasza:
Hát a Szentlelket, ha úgy káromlod, hogy te teljesen a haragtól, dühtől nem látva mondod, akkor szinte máris elitélted a te lelkedet halállal.
12/12 anonim válasza:
"Hát a Szentlelket, ha úgy káromlod, hogy te teljesen a haragtól, dühtől nem látva mondod, akkor szinte máris elitélted a te lelkedet halállal."
Aha, értem. Hát dühtől meg haragtól telve nem tudom ezt mondani. Minek haragudnék rá (már ha létezik)? Semmi bajom vele. Gyakorlatilag közönnyösen mondanám. Mintha egy csigának mondanám azt, hogy "te ostoba kis féreg". Abban sincs indulat. :)
És erre nincs bocsánat? Mégha megbánom, akkor sem? Érdekes.
Na, megyek a "pokkelba" zabot hegyezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!