A magyar keresztények mit szólnak ehhez?
Attól hogy te nem tudsz szöveget értelmezni és zéró igesmerettel osztod az észt
a másik még lehet , hogy jót mond esetlegesen.
Megint hatalmadsat mellé lőttél ez ugyanis nem zsidótörvény, hanem a Nóéval kötött szövetség, ami minden emberre érvényes a mai napig.
A homoszexualitás bűn, októl függetlenül, erről tesz tanúbizonyságot az írás.
Az ölésről beszél a Biblia mely esetekben helyes, jogos.
Pl a tízparancsolatban nem ölés van, hanem gyilkolás.Találd ki mi lehet a különbség vagy legalább szerelkezz fel némi bibliaismerettel, ha már ilyen vitákra adod a fejed...
"Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!
Arról fogja megtudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretitek egymást."" (János 13;34-35)
82 akkor tanulmányozd az eredeti szöveget és kérdezz meg egy Bibliatudóst...
Kifejtenéd részletesen alátámasztva mit másítottam meg?:D
És az új szövetség miért zárná ki a Noéval és ezáltal az egész emberiséggel kötött korábbi szövetséget?
Hol írja ezt a Biblia?
Vajon a vér tilalma hol jelenik meg először?
83 Igen ismerem, és?
"De most, akinek erszénye van, elővegye, hasonlóképpen a táskát; és akinek nincs, adja el felső ruháját, és vegyen szablyát.” (Lukács evangéliuma 22.)
Önvédelem...
Ezt hol olvastad a Bibliában, mert pont én az ellenkezőjét látom leírva?Tehát ez megint az egyéni butaságod, de
legalább jókat nevetnek ez emberek.:D
Ez már színvonalon aluli, kezdem azt hinni egy tudatlan 13 évessel vitázom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!