A magyar keresztények mit szólnak ehhez?
Én néztem Katy 9-es válaszát, és nem találtam semmi elvakultságot. "Katy, a kérdés nem nektek szól, mert nem vagytok magyarok" Nekem magyarnak tűnik. Nem értem miért kell ilyen lekezelően beszélni vele, ő is ember , ő is tévedhet, beszélhet zöldséget is, de meg lehet mondani valamit így is, meg úgy is. Nem kell kirekeszteni, és megtaposni, pláne annak nem, aki kereszténynek mondja magát. Én úgy tudom, hogy a szekta szó jelentése elkülönülés, ezért én szektás vagyok, és az első szektás Jézus volt. Elkülönült az akkori kor vallási felfogásától, Istenképétől. "Ráadásul a középkorban rengeteg részt átírtak, kihúztak vagy betoldottak, hogy a népet könnyebben lehessen az orránál fogva vezetni a hit nevében." Igen, de mióta eljött a Szentlélek, ugye meg lehet kérdezni, hogy mi a betoldás, és mi nem az, úgyhogy nem kell félni az átírásoktól. "Ennek értelmében én bízok abban, hogy a homoszexualitás nem bűn, addig, amíg ezzel nem ártasz senkinek" Megint csak azt tudom mondani, talán kérdezd meg Istent, hogy ő ezt bűnnek tartja-e vagy nem. Ha azt mondja, hogy nem bűn, akkor ülve lenyalom a Holdat az égről. Egyébként társadalom, és családromboló a homoszexualitás."egyikünk sem tudhatja biztosan a tutit"
Akkor valaki nem mond igazat, vagy te, vagy Isten. Vedd komolyan Istent, különben ő sem vesz komolyan téged. Leszbikus keresztény? Olyan nincs is. Vagy ez, vagy az. Valahol olvastam, hogy aki férfival hál úgy, mint asszonnyal szoktak, az haljon meg. Ez Isten véleménye az ilyen cselekedetekről.
"Megint csak azt tudom mondani, talán kérdezd meg Istent, hogy ő ezt bűnnek tartja-e vagy nem."
aha, ha meg valaki azt a választ kapja hogy nem az: német, osztrák, svéd, dán, norvég, finn, svájci, stb.. protestáns egyházak, akkor meg ők tudják rosszul és te vagy tévedhetetlen. :D
" Ha azt mondja, hogy nem bűn, akkor ülve lenyalom a Holdat az égről."
ha fenntartom a tévedés jogát, nem mondok egy olyan példák, amit nem lehet kivitelezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!