A magyar keresztények mit szólnak ehhez?
Az ilyen hívő emberek azért mondják ezt,hogy "amíg nem szexel" addig nem bűn,mert maguk,még a heteró szexet sem élvezetből végzik,vagy nem ismerik be.
Arról könnyű lemondani,amit nem szeretünk,illetve másoknak azt tanácsolni,hogy olyanról mondjanak le,amit mi nem szeretünk.
Én ha utálom a csokit,hiába fogom mondani egy diétázó csokiimádónak,hogy márpedig a csoki sz-r.
Neked nyilván az,mert én nem szeretem:DDDD
Én mindig azon a véleményen vagyok,hogy olyanok ne osszák az észt bizonyos dolgokban,amit nem éltek át.
A hívőknek be kellene látni,hogy nem minden helyes,amit abban a könyvben leírtak.
És,hogy a világegyetemet nem csak 2000 éve élt emberek formálhatják,hanem a ma élők is,mi is a történelem részei vagyunk.
Az meg,hogy egyesek nem képesek elhinni,hogy vannak hívő melegek,elég nagy butaságra vall.
Ő is abban a környezetben szocializálódott,mint a heteró testvérei.
"az nem befolyásolja a Jézus igazságát"
Jézusét nem, de azt ne keverd össze a "te" igazságoddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!