A magyar keresztények mit szólnak ehhez?
"Így tehát a cselekedet Isten előtt fertelmes, így tiltott. "
nem csak a cselekedet a bűn, hanem a gondolat is. ha azt hiszed, hogy a homoszexuális, aki megtartóztatja magát, de a homoszexualitása megmarad, az védhető álláspont, akkor tévedsz.
"Pál apostol, ahogy te is mondtad, a zsidó törvényeknek vetette magát alá, hisz farizeus volt. ugyanilyen farizeus módon vélekedett a nőkről is, akik szerinte nem az Istennek vannak alárendelve, hanem a férfinak. Jézus természetesen semmi ilyet nem mondott, sem a melegekről, sem a nőkről."
Pál apostol a kegyelem alatt lévő össze hivőnek ezt üzente és más helyen is világosan le van írva mit kell megtartani a pogányoknak és mit nem (csak 100x mondtam el ,de ne zavarjon)
Ez mindenkire vonatkozik!Ismét totálisan mellé fogtál gratulálok.
"ezért az a gondolat, ami nem vezethető le a szeretet törvényéből, az rossz. a gyilkosság, pedofília, stb.. ellentmond ennek, azért bűn. viszont egy hűséges meleg párkapcsolat nem mond ellent, vagyis az nem bűn."
Köszönjük ismét a fantasztikus bölcs gondolataidat ,kár hogy a Biblia totálisan ellent mond neki és halálos bűnnek mondja és kizárja Isten országából az ilyet, miképpen oldalakon át le lett vezetve.
"Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;
nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék. "
Tudod rengeteg más Ige is van, ami kizárja Isten országából a bűnben élő keresztényeket.
Nem is kéne messzire menni elolvasni...
"Tudod rengeteg más Ige is van, ami kizárja Isten országából a bűnben élő keresztényeket."
" Aki hozzám jön, semmiképp ki nem vetem."
Jézus Krisztus
"eredj el és többé ne vétkezzél, hogy rosszabbul ne legyen dolgod"
Jézus krisztus
Bűn az bűn.És ez Jézus véleménye a bűnről.
Ez azért fájdalmasan gyenge volt.
A butaságról szerintem nem én teszek tanúságot oldalak óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!