Nem vagyok ateista meg semmilyen nem vagyok.Egyszerűen hidegen hagy ez a sok sületlen hülyeség hogy Isten kisz@arta a világot meg mindent ő csinált,meg mindent lát. Agyvérzést kapok a teljesen elborult hívőktől akik a Bibliával fürdenek ,meg mindig csak arról tudnak beszélni teljesen el vannak torzulva.Persze ez a sok minden azért is lehetséges mert mindent könnyű megmagyarázni: Pl. a barátom azért gyógyult ki a náthából,vagy azért nem beteg mert imádkozok érte meg hasonlók.Nektek mi a véleményetek?
Az a véleményem, hogy egy pszichológus sokat segíthetne neked a kamaszkori problémák leküzdésében.
2013. júl. 20. 19:58
3/36 fairi1 válasza:
Nem a sok idióta vallással van a gond,hanem a sok idióta emberrel aki ezeket szó szerint akarja érteni, vagy saját céljaira felhasználni és ezzel hatalomra szert tenni.
Vallást lehet jó eszközre is használni, van egy közösség összetartó ereje, ám más kézből közösség romboló ereje is van.
2013. júl. 20. 20:00
4/36 anonim válasza:
Egyetértek veled, de sajnos a vallás egyben hatalom is, amiről nem szívesen mondanának le a vallási vezetők, tehát nincs sok esély arra, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek.
2013. júl. 20. 20:05
5/36 anonim válasza:
Nekem a sok idiòtábòl van elegem függetlenül, hogy mit hisz.
2013. júl. 20. 20:37
6/36 anonim válasza:
Isten szeret téged. Én mindig is a szabad vallás híve voltam. De hinni kell valamiben. Valaki a tudományban hisz, valaki Istenben. De a tudomány és vallás nem ellenségek.
Ahogy Einstein mondta: Ember és Isten között a HIT a kapcsolat. És ez mindennek a mozgatója és éltetője.
2013. júl. 20. 21:42
7/36 anonim válasza:
Agyvérzést kapok a teljesen elborult hülyéktől akik a baromságukkal fürdenek ,meg mindig csak arról tudnak beszélni teljesen el vannak torzulva, ahogy te kérdező.
2013. júl. 20. 21:52
8/36 anonim válasza:
Hát, az idióta vallások néha engem is zavarnak, de azok összességében kevés embert mozgatnak meg szerencsére, akármilyen nagy is néha a szájuk.
2013. júl. 20. 22:11
9/36 anonim válasza:
Egyébként az a vallás sem sokkal jobb, aminek az a mondanivalója, hogy a kereszténység szemét. (csak mi nem, mert a többiek is szemetek, csak nekik nyalunk)
2013. júl. 20. 22:27
10/36 anonim válasza:
Nekem abból van elegem amikor valaki azt bírja leírni, hogy más meg a tudományban "hisz". Valaki vagy vallásos, és bizonyítékok nélkül fogad el állításokat, vagy a tudomány pártján áll, és nem hisz, hanem következtet.
Rossz érveléstechnika az, hogy megpróbálod a partnered álláspontját a sajátoddal helyettesíteni hogy a saját álláspontod érvrendszerét alkalmazd a másikéra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!