Nektek nincs elegetek, hogy rettegnünk kell a pitiáner bűnözőktől, amikor kimozdulunk valahova?
2013. jan. 16. 05:18
1/8 anonim válasza:
Én soha nem szoktam rettegni, és még soha nem kötött belém senki, még a cigányok sem. Ahol részeg embereket látok, azokat kikerülöm.
2/8 anonim válasza:
Én sem, családom tagjai és ismerőseim, munkatársaim sem rettegnek, ha mennek, utaznak valahová. Nincs rossz tapasztalat.
Vannak szörnyű esetek, de messze nem olyan arányban, hogy általában félni kellene. Persze én csak hallomásból tudok a kereskedelmi TV-k híradói tartalmairól.
3/8 anonim válasza:
A bűnözőktől a legkevésbé sem félek,a jogaim korlátozásától annál inkább.
5/8 anonim válasza:
Nem, mert nem rettegek tőlük. A kornyékre, ahol lakok, sorstárs koleszosokon kívül normális, józan ember nem mászik ki önként, mert kint van bivalyb@sznád legszélén, így háromkor is nyugodtan megy le az ember, ha épp vizsga előtt van és nem alhat. A belvárosban meg: vagyok akkora, és járok akkora táskával, hogy ne merjenek kikezdeni velem, na meg önvédelmet is tanultam.
6/8 anonim válasza:
A tavalyi évben 1 betörés volt 500m-es körzeten belül.2 lopás,5 besurranás,1 rablás 2km körzetben.Biztonságosnak ítélem a környékünket.
7/8 anonim válasza:
A mi településünkön 8 betörés volt novemberben egy éjszaka alatt,pár nap múlva megvertek egy házaspárt és egy férfit a hévmegállóban,csak úgy és még volt egy hatalmas balhé,ami után börtönbe is kerültek páran.És mindez csak novemberben.Szerintetek?
8/8 anonim válasza:
Én félek, nálunk sok a cigó, szeretnek kötekedni, eddig én megúsztam, de ahogy azok viselkednek... csodálom, hogy még élek....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!