Régen még talán értelmesebbnek mondhattam volna, nem voltak ennyire eligénytelenedve a műsorok, most már mindenhol gyilkosságok, a sorozatokban verik a feleségeket, rabolnak, hazudnak, esti főműsoridőkben kis tiniribancok kurvulását mutogatják. Undoritó. Nem nézem ezeket csak látom miközben vmi értelmeset keresek.. szerencsére sok ismeretterjesztő csatornánk van, azokat nézem.. lassan már csak az animal planetet bírom elnézni.
A szobámból kidobtam a tv-t. (komolyan kiraktam az utcára) Azóta nappaliba ha leülök, egyből National Geographicra kapcsolok, semmi mást nem nézek. Néha focimeccs.
20/F
2013. márc. 20. 22:55
2/21 anonim válasza:
Nekem a kedvenc csatornám a Comedy Central. Sok ott is az igénytelen idióta műsor, de van sok jó. Főleg a rajzfilmek. A másik nagy kedvenc az Investigation Discovery, de az nem hiszem, hogy tetszene neked, mert annak a fele gyilkosságokról szól, de szerintem nagyon jó. Egyébként nem csak tévével lehet magadat elfoglalni... Neten meg olyan műsort nézel, amit csak akarsz.
2013. márc. 20. 22:57
3/21 anonim válasza:
Nincs TV-m. Ami érdekel, azt megnézem online közvetítésben, youtube-on/egyéb forrásokon.
2013. márc. 20. 23:00
4/21 anonim válasza:
Én a Comedy centralt nézem, a család együtt meg a Spektrumot, a Discoveryt, a NatGeo-t és az Animal Planetet.
Ami a kereskedelmi adókon megy, annál még a földigiliszták kalandjai is érdekesebb.
2013. márc. 20. 23:22
5/21 anonim válasza:
Én szeretem a tv-t. Kivéve a benne közölt népbutító hazug dolgokat,az idétlen és valótlanságokat állító reklámokat,a sok erőszakot,a klisékre épülö sorozatokat.
Sajnos csak néha találok a gusztusomnak megfelelő igényes filmet
2013. márc. 20. 23:29
6/21 anonim válasza:
Dehogynem, ezért nem is nézem már egy ideje. Egyedül azért van meg maga a készülék, mert a Forma 1-et szoktam rajta nézni, ezen kívül konkrétan be sem kapcsolom.
2013. márc. 20. 23:29
7/21 anonim válasza:
2009 óta van internetem.
Azóta nem nézek TV-t.
2013. márc. 21. 00:08
8/21 anonim válasza:
Nincs tévénk. Nem hiányzik. Jobb így.
2013. márc. 21. 00:30
9/21 anonim válasza:
Nem tévézek, nagyon ritkán családdal egy-egy filmet, de azokat is inkább letöltöm. Ha rajtam múlna, nem lenne tévém, amire kell, azt maradéktalanul kiszolgálja a számítógép is.
2013. márc. 21. 04:06
10/21 anonim válasza:
Egy költözésnél 3 éve próbáltuk beállítani a TV-t az új lakásban, akkor kiment a képcső. Azóta nincs is TV, meg már nem is lakunk MO-n, amúgy is max Nat.geo-t, meg meccseket néztem, ezeket tudom neten is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!