Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nincs elegetek abból amikor...

Nincs elegetek abból amikor msn-en valaki minden betűhöz, minden szóhoz hozzárendel valami hülye képet, és a végén már teljesen olvashatatlan amit ír?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pont ezért nem msn ezek
2011. júl. 27. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen hülye p*csákat vagy f*szokat kerülni kell de ez már rég nem divat...amúgy: [link] itt meg tudod h mire utal... :P
2011. júl. 27. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Be tudod állítani, hogy ne mutasson semmilyen hangulatjelet.

Facebook-nak ez az egyetlen poztívuma MSN-nel szemben, hogy ott a chat-en legalább nem lehet minden betűhöz ilyen szarokat rendelni.

2011. júl. 27. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én általában meg szoktam kérni az ismerőseimet, hogy kapcsolják ki, ugyanis lassú az internetem, és ezek a vackok van hogy meg sem jelennek. És akkor értsd meg, amit mondani akar -.-'
2011. júl. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!