Bár én alapból nem látom értelmét semmilyen vallásnak (ezt azért kellett leszögeznem, nehogy sátánistának kiáltsatok ki), de azért feltenném a kérdést: Megneveznétek olyan sátánista vezetőt, aki többet ártott a világnak, mint némelyik istenista?
#9:
Na! Pontosan erre a válaszra számítottam. Egy értelmezési bakit leszámítva, mert pont nem politikai vezetők érdekelnek. Tehát: a legfrissebb példa, XVI. Benedek a sátán szolgája? És a sátán komornyikjai választották meg isteni jóváhagyással és az ő nevében? Mehetunk visszabb is a történelemben. Joparat tudok. Akkor a legtöbb fopasztor a sátán vazallusa? Akkor az isten foszolgai csak a nevet írtak el, mert valójában satanra gondoltak? Egy zenekar sz@ros gyujtogatasa mi pl a Magdolna mosodakhoz képest?
Ezek szerint akkor a sátánistákat szeretnéd támadni?
Nem hiszem. (akkor meg nem tudom, hogy jönnének ide az istenisták).
Bár még lehetőség lehet, hogy valamilyen statisztikát vagy kutatást végzel. Viszont biztos vagyok benne, hogy nem csak úgy a semmi miatt. Biztos van valami hipotézised és én erre szerettem volna rákérdezni.
De ne aggódj, nem zargatlak többet:)
u.i. Nem mondtam rád, semmi rosszat. Magadra veheted, természetesen. Ha viszont így jársz el, akkor elgondolkodhatsz rajta, hogy miért írhattam ezt.
Ha már a hipotézised nem osztod meg.
Mindenki a sátán szolgálja, aki bűnt követ el.
Hiába hívja magát kereszténynek.
A katolikus egyházban is szolgálhatnak sátánisták.
És nyílván nem a Szentlélek mondta, hogy ha xy nem fogad el egy dogmát, akkor ki kell írtani.
Ok! Legyen! Van hipotezisem, de miért kéne neked tudni az én véleményemet ahhoz, hogy sajátod legyen, vagy válaszolj? Ha azt kérdezem, szereted e az almás pitet, nem kell ismerned az én izlesem a valaszadashoz.
De ha csak így megy tessék:
Szerintem az istenistak sokkal nagyobb kárára voltak az emberiségnek történelmünk folyamán, mint a satanistak.
18:
arányok: egyetlen egy milliós mértékű sátánista vezetői meszarlasrol sem tudok, ellenben jonehanyat sorolhatok a másik oldalról. Persze, ha fájó dologról van szó, még a papakat is a sátán szolgajanak nevezitek, mégha előtte tömegek ittak is szavait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!