Ti sátánistának néznétek egy embert, ha tudnátok róla, hogy "hörgős zenét" hallgat?
Figyelt kérdés
A lehető legátlagosabban kinéző embert képzeljetek el, aki viselkedésével, ideológiájával, kinézetével semmi ilyesmit nem képvisel.
http://www.youtube.com/watch?v=lk6Q4FpW-sY
2012. júl. 29. 18:36
1/8 anonim válasza:
A rocker és a sátánista két különböző fogalom. Talán 70 felett ezt kevesen tudják, mert ez a zene nekik csak zaj, de azért nem hiszem, hogy a fiatal korosztály nem tudja elkülöníteni a kettőt.
2/8 anonim válasza:
Meglepően hangzik a 21. században, de egyesek igen. Én is a fejemhez kaptam már egy-két aranyos jelzőt, pedig külsőségeimben töredékként sem nyilvánul meg ilyesmi. Egyszerűen csak ebben lelek magamra otthon, a falnégyes között.
Szóval élnek ma is korlátolt barmok, igen.
3/8 anonim válasza:
Rengeteg keresztény metált játszó zenekar van, mások a világ mindennapos problémáiról írják a szövegeiket, megint mások mitológiai témákról, és hörögve adják elő... sajnálom azt, aki annyira korlátolt, hogy a metál és a sátánizmus közé egyenlőségjelet tesz. Persze, szintén metálosként (és teljesen érdektelenül kinéző emberként) hazabeszélek :)
4/8 anonim válasza:
Nem, mivel én is hallgatok hörgős zenéket, mégsem vagyok sátánista. Azonban egyes szűk látókörű emberek képesek a metalt a sátánizmussal azonosítani. Pedig az, hogy valaki szereti az ilyen zenéket, nem feltétlen jelenti azt, hogy a hobbija a kecskeáldozás.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Hát... már kaptam megjegzéseket, egyesek meg is botránkoztak rajtam. Kérdezgették, hogy ugye én vagyok " olyan". Főleg, hogy lány vagyok. Valahogy képtelen elfogadni.
2012. júl. 30. 11:24
6/8 anonim válasza:
Milyen "olyan"? Szerintem 10.000-ből egy metálos ha sátánista...
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, így kérdezte meg. Gondolom arra gondolt, hogy nem iszom-e kecskék vérét éjfélkor.
2012. júl. 30. 22:05
8/8 chrishu válasza:
Hah! Én hörgős keresztény zenéket hallgatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!