Ateisták, feltettétek már magatoknak valaha ezt a kérdést?
Nos a Mars hőmérséklete - 140 és +20 C fok között ingadozik, légkörének 95%- a CO2, oxigén és víz csak nyomokban van rajta. A légnyomás kevesebb mint a Földi 1 %.
Maximum bakteriális élet lehetséges rajta, de az is csak a felszín alatt.
Tzolko:
Az írója az Emlékmás c. filmről beszélt. Csak cinikus volt. :)
Látod kedves 36% -os teljesen félreértetted az egészet. Amit én mutattam neked az egy nyilvános blogon megtalálható vita. Elolvashatod az érveket, ha nem értesz valamit, kérdezhetsz, mi meg válaszolunk. Vagyis ez egy megismerhető, elemezhető adathalmaz.
Ezzel szemben te annyit mondtál, hogy láttál egyszer egy videót. Milyen videót? Esetleg megnézhetjük mi is? Vagy ahhoz előbb el kell utazni az ISzonyat Szemébe és lepippantani kilencet Slaanesh démonlánykái közül? Mit láttál ebben a videóban? Ez valamiféle vita volt? Mivel érveltek? Hogyan "sült el fordítva"? Ezernyi kérdés, amire semmilyen választ sem találunk, mert nulla adatunk van a te nyilván nagyon meggyőző videódról, azon kívül, hogy te azt állítod, láttad. De mi van, ha rosszul emlékszel rá? Vagy rosszul értetted az angolt? Vagy egyszerűen csak hazudsz?
Ezért mondjuk, hogy a mai napig elolvasható nyilvános vita létezik, számba vehető érv, a titokzatos videód meg jelenleg csak egyszerű handbandázás. De nyilván könnyedén változtathatsz ezen, megmutathatod azt a titokzatos videót, vagy leírhatod azokat az érveket, amik miatt ez "fordítva sült el".
Ha jól tudom, azt mondja az írás, hogy : "hazudni bűn".
Most akkor bűnöző vagy?
Én ugyan nem nézem ilyen feketén fehéren a dolgokat, szerintem akkor bűn, ha komolyak a következményei, ellenkező esetben hiba, amely lehet enyhébb is, füllentés esetén, de súlyosabb is. A hazug nem becsüli őnmagát és hülyének nézi a társait. Azért akkor se aggódj, ha bűn, mert halálos bűn nem létezik, az barbárság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!