Csak nekem visszataszító a keresztény vallás emiatt?
Szal ugye Isten megteremtett minket.
Ki kérte meg rá?
Miért nem kérdezett meg?
Másik h még legyek is hálás érte, főleg akkor ha beszülettem, egy olyan családba, ahol napi szinten van erőszak.
Aztán, ha nem úgy viselkedek mehetek a pokolba.
Hol van itt a szeretet?
Főleg mikor mondjuk egy két éves gyereknek átvágják a torkát?
Miért nem akadályozza meg?
Hol van itt az élet?Egy két éves gyerek nem is élt még!
A keresztény vallás nem lenne neked olyan visszataszító ha előjárói a dolgokat a helyes módon ábrázolnák.
Isten nem egy valaki, és nem teremtett senkit, mi Isten fejleményei vagyunk, nem teremtményei. - Hasonlóképpen mint a fának a gyökerei, törzse ágai, levelei, virágja és gyümölcse a fának a fejleményei.
Felelősségre vonás értelmetlen dolog, az olyan lenne mintha fát vonnánk felelősségre mert bőséges termése alatt letörött egyik ága.
Köszönöm a félremagyarázásokat;)
Maradjunk annyiban, ha én látom, h valaki erőszakoskodik valakivel akkor megpróbálom megvédeni, nem pedig végignézem, mert jelszó: Az emberek ilyenek...
Szal én ezek alapján a ti vallásotokban én nem Isten, hanem Istencsászár vagyok!
Nézzük másként.
Átvágja a gyilkos a kisgyerek torkát. A kisgyerek végső soron a mennybe jut, ahol boldog élet vár rá. Mennyire lenne jobb neki itt végigküzdeni egy életet, hol boldogan, hol szomorúan?
Hány éves vagy egyébként?
Ezt a kajli dumát.
Te felfogod miről beszélsz?
Mi az, h jobban jár?
Ezzel elismered, h az élete semmit nem ér, akkor minek adta neki Isten?
Egyébként maradjunk a megerőszakolós példánál.
Ezt magyarázd meg:)
Nem nem jobb lesz.
Ja és nem megy a menybe, hanem a feltámadás vár rá Armageddon után.
Jézus nem ígért a keresztényeknek csodás életet, mert akkor mindenki a lenne, érdekből.
Tudta nagyon jól, hogy a keresztények szenvedni fognak azoknak az embereknek a magatartása meg gondolkodása miatt akik Isten nélküli világban akarnak élni.
Mert Ők is itt élnek,
viszont ez átmeneti állapot. s ha lezárul a vita, akkor véget ér ez is.
a keresztényeknek ki kell tartaniuk a szenvedésekben , hogy Sátánt hazugnak nyilvánítsák, ha nem tudsz kitartani, vagy nem teszed, akkor máris sátán győzött, hogy megtörte az Isten iránti hűségedet.
Más részt pedig, ha ez a helyzet a családban akkor miért nem keresel fel egy család segítőt?
Kérjél segítséget, biztos fognak segíteni erre találták ki ezt a hivatalt.
Ennyire nehéz válaszolni a kérdésre?
Miért nézi végig és miért nem akadályozza meg?
Ti is végignéznétek?
"Egyet kell értsek azokkal akik az embereket teszik felelőssé a gonosz tettekért."
Olyan kis aranyosak vagytok, ahogy próbáljátok megmagyarázni...
Én most nem arról beszélek, h isten vette rá az embert, én arról, h miért nem akadályozza meg ha mindenható?
Segítségnyújtás elmulasztása, ezt így hívják, aki végignézi semmivel se különb attól, aki csinálja.
egy 1 éves gyerek meg hogy szóljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!