Valóban létezik az a gyikos keresztény szekta, akik abortuszt végző orvosokat ölnek?
Ha jól tudom létezik ilyen szekta, de hogy nem keresztény az biztos. (persze attól még hívhatja így magát).
Egyébként sem az orvos tehet róla.
Miért,ki tehet róla, ha nem az orvos? Vagy fegyvert nyomnak a fejéhez, hogy márpedig elvégzed az abortuszt?
Egyébként ilyen szektáról nem hallottam.
Nem látjátok át, ez nem szemet szemért, fogat fogért, hanem ez is az önfeláldozás egy formája.
Szerintem nagyon jól tudják, hogy a gyilkolásért pokolra kerülnek, de ezt ők felvállalják pusztán azért, hogy emberéletet mentsenek.
Ez nem szemet szemért, hanem önfeláldozás.
"Hogy-hogy nem az orvos tehet róla?"
Krisztus haláláról a római katona tehet, aki megböködte a mellkasát? Vagy amelyikük felszögelte a keresztre?
:))
"Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek"
"Nem látjátok át, ez nem szemet szemért, fogat fogért, hanem ez is az önfeláldozás egy formája."
Mármint ki áldozta fel magát? Merthogy sem a magzat, sem az orvos nem önként halt meg. Nem is értem kérdező, mit írsz.
"Szerintem nagyon jól tudják, hogy a gyilkolásért pokolra kerülnek, de ezt ők felvállalják pusztán azért, hogy emberéletet mentsenek."
Mármint a hívő orvosok? Nem tudom, hány ilyen szakorvos lehet, aki hívő, de szerintem elenyésző százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!