Csak én látom álszentnek az egyházakat?
Figyelt kérdés
Én én meggyőzödősei alapján nagyon álszent manipulatív és kihasználja az emberek naivitását. A vallás az okór médiája akkor így irányították az embereket de szomorú hogy még ma is ígyvan a papok arcán nem látom az igazi együtt érzést szívbaj néklül kérnek pénzt temetésért ami szereintem alanyi jogon káne hogy járjon az egyháztól.Istenben se tudtam soha hinni de elfogadom ki mit hisz meg úgyse lehet az ilyeneknek felnyitni a szemét ..2013. febr. 17. 14:04
21/21 anonim válasza:
A pápa lemondása sem volt véletlen. A gyomra nem bírta , ami kiderült az álszent egyházakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!