Nem is isten teremtette a földet?
Ne is törődj velük.
3 féle ember létezik (mifelémk)
1. aki nyitott szemmel olvasta a Bibliát (ők akik kételkednek "szentségében")
2. aki a Bibliából él (ennel már több ezer éves tradíciója van)
3. aki balga módon elhisz mindent amit a 2. mond neki.
Ha akadna itt valaki, aki elmagyarázná nekem, hogy miért kell a kereszt előtt térgyet hajtani, miért kell egy bálványt imádni, mikor Isten ezt már a zsidók Egyiptom-i kijövetelekor megtiltotta?!
Mert mi nem vagyunk zsidók?! Akkor Istenünk sincs. Hisz a Bibliai Isten népe Izráel népe (Ti vagytok az én népem, én vagyok a ti Istenetek-mondá vala az ÚR). Vagy a mi Istenünk talán egy újabb szerzet, akit a keresztények már szentháromságnak nevezünk. Mekkora baromság. Ez még borzasztóbb mint a római 100 istenség, mert akkor ezt kiktől koppintották le? Egyiptomiaktól, Sumérektől, Göröröktől, de érdekes módon Buddha szülei menekülésének esete is megegyezik Jézus üldöztetésével.
Földönkívüliekben az egyetlen nagy hiba, nincs igazán lelet róluk. ha aktívan beavatkoztak volna vmi szemetet is itt hagynak, vagy tárgyak amik előkerülnek a régészeti ásatásokon.
Jöttek az ET-k, építettek nagy épületeket utána minden eszközzel, minden egyes csavarral zutty elpárologtak. Létük minden bizonyítékát eltüntették, hogy majd a jövőben az unatkozó emberek fantáziáját birizgálják.
Egy példa: pl ha őserdőben e4xpedición találsz egy törzset, az eszközeikből meg lehet mondani hogy kapcsolatba került-e modern civilizációval vhogy. Elég ötletesen tudják hasznosítani a szemetünket!
vagy lehet összeesküvést kiáltani, biztos az illuminátusok, kormány mindent eltitkol, nincs is jobb dolga, ám ahogy látom pár önjelölt tudós aztán mindent tud. Lehet belőle könyveket írni és sok pénzt keresni.
Ősi idegenek első részét néztem, első fele jó volt, érdekes leletek amit tényleg elgondolkoztató, de nem elég bármilyen következtetés levonásához, nincs értelme az akkori embert hülyének nyilvánítani, akkor is éltek zsenik.
Másik fele meg átment agyhalálba, úgy a semmiből vhogy kikövetkeztette azt a baromságot, még egy zs kategóriás scifibe is ciki lenne.
Némely válaszon besírtam. :)))))))
Szerintem Chuck Norris a befutó. A piramisoknál tuti ott volt.
A Földet a bolhapicon vettem, de az életet rajta én teremtettem:)
A nagyapám anyósáék mentek vissza a Földnek fordított űrhajóval. Azóta Tunguszkának nevezik az eseményt:) Amióta a vénasszony nincs itt meglódult a technikai világ, amit addig blokkoltak. Sajnos magukkal vitték a népességszabályozási tanácsadót is, így a kezünkbe adták a földi élet elpusztításának a legbiztosabb kulcsát. Ők meg mossák a kezeiket az űrszélben hazafelé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!