Miért teremtette Isten az embert, vagy a Földet? Ki kérte tőle? Vagy csak szórakozásból? Nagyon ugy néz ki! Megteremtett az embert, hogy jót szórakozzon rajtunk!
Rohadtul unatkozott az Öreg és kitalálta, én csak azt nem értem,hogyha olyan nagy Isten akkor miért kellett neki 7 nap....és pihenés. Túlon túl emberi vonás a fáradtság ha Istenről van szó..
Egy csettintésből is alkothatott volna, vagy nem képes rá?
Helló.
Isten azért teremtett meg minket, hogy létezzünk, kezünkbe adta a lehetőséget, hogy örök boldogságban részesülhessünk. De mivel fogalmunk sem lenne a jóról, ha nem lenne kontrasztként mellette a rossz, ezért "bűnbe" kellett essünk. S e bűnbe esés nyomait viseljük még magunkon, ráadásul tévedésből. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de a bűn elfelejtette velünk Istent és az igazi mibenlétünket, illetve azt, ami az univerzum(Isten) valódi célja velünk. Ha mindenki rendelkezne ezzel a tudással, ezzel letisztítva a tévedést, akkor mi szórakoznánk itt a Földön, amit egyébként vissza is lehet szerezni(tudást), de a cél is ez lenne. :)
üdv
25/F
előző vagyok. :)
Teérted teremtett mindent, a te szellemi fejlődésedért, és az már jó jel, hogy érdeklődsz. Arról pedig nem tehet Isten, hogy te emészted maga a rossz gondolataiddal. És arról sem tehet, hogy gonosznak világítja meg az ember Őt. Minden változni fog idővel. én tudom. :)
üdv és sok sikert
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!