Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem is isten teremtette a földet?

Nem is isten teremtette a földet?

Figyelt kérdés
A history-n az ősi idegenek című műsorban bizonyítják,hogy a földet és sz emberiséget fejlett idegen civilizáció teremtette és Jézus is félig idegen volt aki a tanításokat elvitte és hirdette.Szóval ha jobban belegondolunk akkor lehet benne valami mert Szűz Mária testi kontaktus nélkül esett teherbe és ha így van akkor lehet,hogy a földönkívüliek elrabolták és mesterségesen lett terhes és így lett Jézus Krisztus a szent gyermek! Van benne valami...szerintetek?

2012. dec. 25. 10:22
1 2 3 4 5 6
 31/51 titak ***** válasza:
90%

Nem akartam hozzászólni, mert úgyis csak pirospacsi lesz a vége / vagy törlés, de:

melyik Istenről van szó?

- A Római keresztények istenéről - aki évszázadokon keresztül irtotta a "tudást", égette a régi könyveket?

Hát persze, hisz az egy igaz, megbocsájtó Isten. Minden hívő és hitetlen megváltója.

- De szóba jöhetnek a más vallások "jobb" Istenei is. Mint például az egyiptomi napisten, Aton. Akkoriban még a fáraó is földönkívüli volt, a "Nap fia".

És mi van akkor, ha Ő akit mi Istennek hiszünk, csak egyszerű "külhoni".

"A biblia szerintem ott kezd valós lenni amikor Jézus megszületik aki félidegen."

Itt van vége a szentírásnak. - Amikor Joahim (aki fogamzásképtelen) felesége az szentlélek által megfogantat és megszüli lányát Máriát. 16 évvel késsőbb szegény lányt szintén "megszálja" a szentlélek, és megszületik Jézus. Máriát hozzáadják egy csóró ácshoz, akinek nemzetsége visszavezethető Dávid királyon keresztül egész Ádámig. Így hát Jézus családfája le van tisztázva, mint az olasz maffia pénze Korzika-i bankban.

Egy utolsó kérdés: Ezek szerint ki volt Jézus? - Egy félrelépett asszony megesett lányának vérfertőzésből született gyereke?

"Nem Isten teremtette az embert, hanem ember teremtette az Istent" (II János Pál)

2012. dec. 27. 17:22
 32/51 A kérdező kommentje:
Nem lett piros pacsi...:D
2012. dec. 27. 19:20
 33/51 anonim ***** válasza:
38%

titak van egy piros pontod.

A tobbi zarkozott nezetu egyeneknek pedig ajanlom nezzen utanna a felvetett kerdesnek a valosagat illetoen hogy mennyire valoszinu es utanna zarja ki annak lehetoseget.

Az emberek nagyresze NEM KEPES, NEM TUDJA FELFOGNI, LEHETETLENNEK TARTJA, hogy idegen civilizaciok avatkoztak be Foldi eletunkbe.

Tenyleg ennyire a "nem latok" kategoriaba sorolhato az emberek nagyresze ? Csak egy minimalis lepesre sem kepes ? legegyszerubb hulyesegnek allitani elvegre a monoton vilagot szereto bamba nyaj akit semmise erdekli es ami kulonleges vagy furcsa az nyilvanvalo nem is letezik csak mese, orevndek hogy rajtam kivul meg vannak mas emberkek akik kilognak a sorbol es nyitottak es keresik a miertet a vilagunkban, elvegre uttoroknek is kell lenniuk, mindenki nem bujhat a fuggony moge.

Gratula nekik.!!

2012. dec. 27. 21:42
 34/51 anonim ***** válasza:
61%
A Földet Zámbó Jimmy teremtette
2012. dec. 28. 00:26
 35/51 anonim ***** válasza:
Ha már Jimmy, akkor Hendrixre szavazok
2012. dec. 28. 01:42
 36/51 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Isten teremtette a Földet:

http://www.youtube.com/watch?v=HoqSas2uFKw

2012. dec. 28. 17:53
 37/51 A kérdező kommentje:
Itt látszik meg az előző hozzászólók értelmességi szintje. Gratulálok! Kis h*lyék!
2012. dec. 29. 09:41
 38/51 anonim válasza:
Láttam az egész sorozatot, el is hittem, aztán mikor mindenki hülyének nézett, rájöttem, hogy azok közül a rengeteg bizonyíték közül én egyet sem láttam a saját szememmel, lehet, hogy egyik sem valódi stb. Szerintem csak pénzhajhászat az a sorozat...
2012. dec. 29. 11:47
 39/51 anonim válasza:
Én is pont ilyen kéményen bizonygattam, hogy ,,Úristen, az emberek nagyrésze ennyire nem lát?,, , aztán rájöttem, hogy pont én nem látok...örülök,hogy kisikerült szálljak ebből az ördögi körből...ajánlom nektek is, hogy száljatok ki, ha nem akartok megbolondulni...egyszerűen csak nem találjátok a helyeteket a világban, ezért hiszitek ezt el.Megnéztek egy filmet, elolvastok egy Daniken- könyvet és azt hiszitek, hogy mindenkinál bölcsebbek és okosabbak lettetek...hát nem...BOCSI!
2012. dec. 29. 11:52
 40/51 anonim ***** válasza:
Kérdező, bocsi, de ilyen kérdésre te hogy vársz értelmes választ? :D
2012. dec. 29. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!