A pápa mért használja fel a karácsonyt, a szeretet ünnepét is arra, hogy a melegeket gyalázza?
Most így már a karácsony elmúltával reagálva: meghallgattam a Szentatya karácsonyi beszédét, egy szóval nem emlegette a homoszexuálisokat. Elmondta a karácsony tartalmát, és felhívta a világ figyelmét arra, hogy tegyenek meg mindent a békéért, kiemelte Szíriát, a palesztin-izraeli konfliktust, Kínát, Nigériát, Egyiptomot. Szó sem esett a melegekről.
Így tehát ez a kérdés innentől kezdve nem más, mint egy egyszerű provokáció.
21:42
Ne azt a karácsonyi beszédet hallgasd, amit szenteste mondott.
02:03
Ha nem tetszik, akkor utálj engem, de a többi melegnek ehhez semmi köze.
Igaz, hogy régi a kérdés, de ma még aktuálisabb!!!
Én melegként undorodom a kérdező stílusától! S mivel ennyire agresszívan nem fogadja el a nem melegek véleményét, azt is megértem, hogy éppen az ilyen agresszív melegek miatt rossz a melegek megítélése!
A kérdező szerintem egy jól megfizetett LMBTQXYZstb... ügynök lehet, talán az unszimpatikus pride egyik aktív és provokatív szervezője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!