Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért piszkálják annyit...

Miért piszkálják annyit Jehova Tanúit és a Hitgyüliseket?

Figyelt kérdés
Egyik felekezetet sem ismerem, de látom, hogy mind a kettő itt célkeresztben van. Viszont itt olvasgatva nekem úgy tűnik, hogy összetartó és Istenfélő közösségekről van szó.

2012. dec. 9. 17:50
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szánalmas viselkedés, hiába mondják, hogy vannak vérpótló készítmények, anno csak a vérátömlesztés volt úgy ahogy biztonságos...de akkor a vérvételt sem engedik...úúú tényleg menni kéne vért adni meg plazmát is azért fizetnek..na és akkor mi van...az én vérem...ha megvágom magam véletlen, akkor kifolyik a vér, olyankor Jehova tanúi bocsánatot kérnek jehovától, hogy elvágták a kezüket, de ezért ne vágja őket a Pokolra...vagy mi???
2012. dec. 15. 10:03
 52/57 anonim ***** válasza:
0%

1. Nincs biztonságos trafó!

2. A vérvétel diagnosztikai céllal természetes - ne terjeszd a tudatlanságod.

3. Jehova Tanúi nem hisznek a pokolban!

"Amíg a bolond hallgat, bölcsnek számít" - a Biblia szerint.

2012. dec. 15. 10:41
 53/57 anonim ***** válasza:
94%
Már csak az ilyen bölcsességekért érdemes elolvasni a Bibliát :D
2012. dec. 15. 10:57
 54/57 anonim ***** válasza:
56%
A Bibliában valami hasonló van, hogy "tartózkodj a vértől"..nincs benne kikötés, hogy kivéve diagnosztikai céllal...és ezt nem csak a Tanúkra értem, hanem az összes keresztényre.....én rohadtul lesza.rom, hogy a jehova nevezetű entitás, mit tilt vagy nem tilt, mert szerintem, ha élet-halál kérdése igenis függetlenül attól, hogy ez az entitás mit néz jónak, simán megtenném...Tudom, hogy nem hisztek a Pokolban
2012. dec. 15. 10:57
 55/57 anonim ***** válasza:
0%

A "tartózkodj a vértől" idegen vér elfogadásának a tilalmát (is) jelenti, tehát alogén vérátömlesztést, nem pedig vérvételt diagnosztikai céllal! Ne keverjük a kettőt. Anélkül vádaskodsz, hogy alaposabb fogalmad lenne a tényekről ebben a tárgyban.

Az alogén vér egy emberi szervezetbe juttatása pedig sohasem a "lehető legjobb" választás, hanem inkább éppen fordítva! És mindig van valamilyen alternatíva, ha meg esélytelen más lehetőség, mert olyan súlyos a helyzet, akkor esélytelen az idegen vér is, mint "egyetlennek" kikiáltott "életmentő" beavatkozás!!! Soha, egyetlen orvos sem ad garanciát neked, hogy ha vért kapsz, akkor életben maradsz. Még csak azt sem mondhatja, hogy a vérrel "nagyobb az esély", mert a valóság mást mutat.

2012. dec. 15. 15:40
 56/57 anonim ***** válasza:

"1. Nincs biztonságos trafó! "

Mi köze a vérnek a trafóhoz?!

2012. dec. 15. 17:41
 57/57 anonim ***** válasza:

Jehova Tanúikat: a hatalmas nagy tévtanításaik, és agymosásaik miatt...erről nem az odajárók tehetnek, ők is sajnos csak áldozatok, viszont valóban mindegyikük igen kedves, szerintem már-már hátborzongatóan is. Nem vagyok és nem is voltam, de soha nem is leszek tanú.

Hit-gyüliseket: főleg, azért, de ez inkább eleinte volt így, mert a Szent Szellemmel való betöltekezés miatt. Sokan, végül is most is azt gondolják azokra a jelenségekre, h démonokkal cimborálnak, agyat mosnak. Illetve, azért, mert terjedt róluk olyan pletyka, h családokat szakítottak egymástól el. Voltam Hit-gyülis...én egyiket se tapasztaltam soha meg, viszont egyéb okokból már nem leszek szerintem soha újra az.

Egyébként meg amióta világ a világ mindig voltak vallási nézet különbözetek, és vannak is, ma csak piszkálások folynak érte, régebben meg sajnos még öltek is érte! :(

2013. júl. 29. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!