Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem tiltják be a világon...

Miért nem tiltják be a világon a Biblia olvasását, ha erőszakra és szenvedésre ösztönöz, kezdve a nők személyiségi jogainak földbetaposásától kezdve az ártatlan életek kioltásáig?

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 22:30
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
62%

No, hát örülök, hogy végre abbahagytad, mert nem szeretem a privát leveleket. Nekem nincs időm arra, hogy ismeretlen emberek igyekezzenek a saját maguk igazáról meggyőzni, és a saját igazukat rám erőltetni.

Ha én ide jövök az oldalra, azt csak a kérdések miatt teszem és a nyilvános vitákért. Nem levelezek. Bocs.

Nyugodtan sértegethetsz, ebből csak azt szűrtem le, hogy ilyen még véletlenül sem szeretnék lenni. Nem tetszel. Mármint az, amit és ahogy képviselsz.

Én sem tiltottam még soha senkit, de ez így egyszerűbb volt, mert nem voltam kíváncsi a leveleidre, az olvasásukra fordított időt a babámra költöttem. Most éppen a lábát nézegeti, most nincs szüksége rám.

2012. dec. 8. 20:29
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

Azt még ki is hagytam, hogy Jézus is megjegyezte a zsidók istene rossz isten. Azaz az Ótestamentum vérengző istene egyenlő azzal az istennel, amit Jézus említ. Nem létezik ez az isten, csak az a szellem, amit a törvényeivel lefektetett, amit persze emberek írtak, de nem vezetett rá az igazságra.

Jézus nagyon értelmes és tiszta ember volt, csak kár, hogy a Keresztény tanítás elvitte és megferdítette az ő tanításait.

A lényeg amit Jézus mondott az csak két szó: Hit és szeretet. A hit az az isten, ami mindenben és mindenkiben benne van. Mi is isten gyermekek vagyunk. Bennünk van az isteni szikra. Nem kellenek ehhez vallások.

A szeretetben benne van minden. Nem teszel senkivel olyat ami másnak kárt okoz, vagy amit te sem akarnál magadnak. Míg az Ótestamentumban a vérengző "isten" sok embert taszított olyan alacsony szintre,aminél lejjebb nem mehet ember.

2012. dec. 8. 20:38
 43/51 anonim ***** válasza:

Oké, megbeszéltük :)

Nem foglak zaklatni. A kérdezőnek viszont válaszoltam.

Amúgy nem szoktam ezen az oldalon írogatni, csak véletlenül vettem észre ezt a kérdést.

Nem szeretek itt lenni, mert nagyon rossz a szellem. Valahogy érzem azt a görcsösséget és a "szabadulni nem akarást".

2012. dec. 8. 20:41
 44/51 anonim ***** válasza:

Jajj, Válaszolónak még akartam mondani, hogy nehogy azt hidd, hogy a keresztény hit teszi jobbá az embereket. Nem biztos, hogy jó úgy nőnek lenni, ahogy te leírod.

Ahhoz, hogy egy nő úgy élhessen a "szerepében" ahogy azt a férfiak kitalálták (boldog feleség, anyuka, háztartásbeli), ahhoz tényleg a férfiaknak kellene lenniük a "teremtés koronáinak", és nem a "teremtés szégyeneinek".

Hogy miért mondom, mert a férfiak nagy része mindig is galád módon bánt a feleségükkel. Pont ezért szemtelenedtek el ennyire, mert túl nagy szárnyat kaptak az egyházaktól és ezzel visszaéltek.

Én azt mondom, hogy egy nő mindig legyen lesen. Ha valaki boldog anya, feleség akar lenni, ahhoz kell egy igazi férfi. Akiben lehet bízni és a családját úgy terelgeti, hogy a nő tényleg boldog is legyen.

A valódi világ nem ilyen. A férfiak nagy része uralkodik, vagy egyszerűen nem családapa típus és önző és parázna.

Ezért van ennyi válás is. Ennek a sok nőnek nem jut "jó parti", így mindig lesznek olyan nők, akik válni kényszerülnek, vagy magukat kell eltartaniuk.

A szerencsés kevés nő, aki tényleg bízhat a férjében (mint te), az meg legyen boldog. De inkább gyakoribb a verekedős, asztalra csapkodós pszichopata keresztény férfi , legalábbis jó pár ilyen ismerősöm van, akinek van baja ilyen téren.

2012. dec. 8. 20:54
 45/51 anonim ***** válasza:
Persze, a nőkkel semmi baj nincs, csakis a férfi a hibás mindenért.
2012. dec. 8. 22:20
 46/51 anonim ***** válasza:

Előző:

Miért? Gyakori az asztalra csapkodós, verekedős, pszichopata nő?

2012. dec. 9. 01:40
 47/51 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tudom milyen egy rakás pasi, én is ebben a világban élek.

De azt is tudom, hogy egy valódi hívő milyen. NEM VALLÁSOS, HANEM HÍVŐ!

Nagy különbség van a kettő között.

Tudom hogy kihasználják a nőket, de ők nem keresztények, hanem álszentek.

Én a kereszténységet védem, nem az álszenteket. Miattuk sajnos a nem hívők másnak látnak minket, mint ami a valóság.

2012. dec. 9. 15:09
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi bajod a pasikkal.

Úgy csinálsz, mintha nem lenne olyan anya, aki kidobja a gyerekét a kukába. Lássuk be, elég sok ordas nagy r..banc van a nők között is.

2012. dec. 9. 15:13
 49/51 anonim ***** válasza:

válaszom: igazad van, tényleg vannak rendes emberek, innen is onnan is,

Utolsó válaszoló: lehet hogy van "ordas ri*anc" nőben, de az nem biztos, hogy mellé még pszichopata is :)

Bár azért az ordasság inkább a férfiakra jellemző. De vannak beteg nők is, csak nem annyi, mint férfi.

2012. dec. 9. 16:36
 50/51 anonim ***** válasza:

[link]

Linkelhetnék szerintem több ezer ilyen cikket neked.

De volt olyan is, hogy a nő feldarabolta a férjét és a gyerekeivel megetette.

Szóval ne nem alapján ítéljük már meg az embereket.

Tényleg vannak nagyon bunkó, durva, ostoba gonosz pasik, de ilyen nőben is van. És kivételek is.

2012. dec. 9. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!