Valaki aki ért a valláshoz, le tudna beszélni észérvekkel arról, hogy házasságon kívül szeretkezzek?
Nem vagyok házas,
kipróbáltam már milyen sokáig lemondani az ilyesmiről, de meddig várjak még a csodára?
Így soha nem lesz semmi?
"Azt hittem vagy olyan okos, hogy már tudod, hogy a vallásosság mindenkinek mást jelent, még a papok is különbözhetnek."
Ebben a kérdésben a vallás tanítása teljesen egyértelmű!
"Én megpróbáltam elmondani, hogy számomra mit jelent ebben a párkapcsolati dologban, de nálad elakadt a lemez."
Kiválóan értem, mit akarsz: addig keresni, míg akad valaki, aki azt mondja: rendben van, bűnözz csak, fiam. Fizess is érte, ha másképp nem megy, valamelyik pénzes leánynak.
Látod: mami ezt mondta, és te mindjárt el is fogadtad.
Nekem mindegy - csak te jó, ha tudod: a vallásod szerint ez bűn!
Mindegyik értelmezés szerint.
Tudod: nem lehet egyszerre dugni és szűznek is maradni.
Döntsd el, hogy te melyiket akarod - aztán csináld azt.
De a kettő egyszerre menni nem fog!
Igaza van az előttem szólónak, a kettő együtt nem megy vagy életet élni akaró ember vagy vagy pedig vallás-fanatikus.
A világunkat a fanatikusok tették tönkre mindig a politikai és a vallásos fanatikusok, mert igy voltak képesek egyre több ember hűjévé tenni és a hatalmat birtokolni-- aki pedig szembeszállt velük azt eltiporták megölték.
lásd Jézus példáját, megfeszítették mert más eszmét vallott -- az ő nyomdokaiban született a kereszténység. A keresztények pedig kerékbe törtek halálra kínoztak vagy máglyára küldték azokat, akik megint más eszmében hittek. Csupa-csupa hazugság és álszent duma minden,- a többség megszerzéséről, beetetéséről, hatalomról szól-- csak politika még a vallás is.
Tehát Te döntesz, éled az életet ahogy Isten teremtette emberként egy eleven partnerral vagy álszent módon keresztény szellemben a marokmarcsával" szeretkezel a takaró alatt...
Fanatikus ember,
Te most csak idáig jutottál, hogy bűnözés. És akkor mi lesz? Tovább is kellene gondolkodni.
Mi lesz velem?
Pl. mi van a bűnbocsánattal?
Azt nem azért találták ki, hogy ha más megoldás nincs csak a bűn, akkor ne legyen ugyan úgy kezelve mint az önzők és a telhetetlenek?
Bűnök között is van különbség. A dolgok nem feketék és fehérek.
Bűn- bűnbocsánat. Először is vannak bűnök amit nem szabad megbocsátani soha!
aztán vannak olyan bűnök amiért a törvény előtt kell felelni és megbűnhődni-- ezért van az ember alkotta törvény!
Aztán vannak botlások, ami együtt jár az élettel, ami arra szolgál, hogy tanuljunk belőle lehetőleg a mások botlásaiból, ne pedig a sajátunkból.
Ha egy társadalom törvénye, a nép maga és a vezetők megteremtették a prostitúciót, vagy is a testrabszolgaságot-- ami után maga az állam is lenyúlja a maga jussát,amit adónak titulál, mint egy közönséges strici. akkor kérdező az ilyen társadalomban te egy prostituált szolgáltatásait igénybe veszed, akkor egy részt önmagad vágyait elégíted ki a legtermészetesebb módon, másrészt megél belőled az örömlány illetve az állam bácsi de még a vallások is tartják a markukat amit az állam bácsitól kapnak.
Szóval kedves vallásos hozzászóló, hol van itt a bűn? Hisz maguk a vallások is engedélyüket adták ehhez az iparághoz!! Akkor most kérdem ki a valódi bűnös?
Aztán egy fogalom lett leírva--- BŰNBOCSÁNAT... KIHEZ IS KELL BŰNBOCSÁNATÉRT JÁRULNI?
A paphoz talán? KI hatalmazta fel a papot a gyónás szentségére-- mert Isten aligha!
Az pedig egy hatalmas tévedés hogy ha elrebegi bárkinek akkor már le van tudva a bűn?! Ez nem igaz!
Tudod kérdező, bármit cselekszel életedben, vagy nem teszel életedben, pedig kellett volna és csak gondolat maradt, minden, de minden örökre a lelked szálán marad mint gondolat, mint érzelem, mert soha nem törlődik le a lelked szálairól attól kezdve, hogy a világra születtél és mind addig amíg élsz ezen a földön. Ez alól senkit, senki, nem menthet fel, mert az egész életedet viszed magaddal ha ott lesz az idő.
De Isten se ítélkezik feletted, hanem Önnönmagad ítélkezel, még életedben azzal, ahogy élsz, emberként természetesen, vagy bűnös emberként, álszentként,Önző kapzsi emberként, v. gazemberként élet ellenesen.
A lélek a szerint válhat fénysebességűvé és elérni képes a Fényig, vagy válik szennyezetté és lelassulttá-- hogy az utolsó-út maga a pokol lesz és pusztulás. Mindenféle alvilági mese nélkül. Egyszerűen ez a nagy természet elektro-fizika törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!