Miért kell szeretni azt a nagy láthatatlan izét? Még a legszemetebb ember is jót tenne a többivel ha bármit megtehetne. De a nagy láthatatlan izé az nem tesz semmi jót hiába tehetné. Többi lent.
A jézus srácot miért kellene bírnunk?
Azért mert bort csinált a vízből?
Én abból a borból nem kaptam.
Vagy azért mert vakokat gyógyít?
Alig múltam 20 és majdnem vak vagyok.
Ide mégse jön semmilyen jézus.
Ha annyira megtehet mindent miért nem öli meg azt a jófej kígyót aki segített nekünk? Én azt mondom ha a keresztény isten létezne ő lenne minden élőlény legnagyobb ellensége.
Azt amit írtam meg a kígyónak köszönhetem:)
Te hiszed hogy holnap is feljön a nap?
Ha igen miért?
Ugyan is nem tudhatod előre.:)
Még is abban a reményben fekszel le, hogy holnap felkelsz, vagy abban sem vagy biztos?
Rossz lehet kétségek közt élni?Mert a szilárd bizonyítékokat elveted.
Ja és a válaszomban leírtam, miértekre a választ, de nem kell elfogadnod.
Kerdezo: Ird be a kresoben biblia a kuliszak mogott.Letoltod es elolvasvan rajosz hogy foldonkivuliek hoztak letre az embert akik ugyanolyan rosz tulajdonsagokkal is birtak mint mi...ezert vagyunk ilyenek es nem azert mert 1.Isten megteremtven a gonoszt annak ellenere hogy tudja gonosza valik igy jobb ha nem teremtodik meg hogy megkisertse az embert
2. Meg mindig var pedig egyertelmu hogy a gonoszsag csak no igy nem kene hagyni hisz elegge tulotte mar magat.....
Tehat nem egy meggondolatlan valaki all az egesz mgott hanem talan humanoid foldonkivuliek....Hogy ok hogyan teremtodtek nem tudom de mindenesetre a bibliat igy joban meg lehet magyarazni ami szerintem az emberiseg tortenetenek egy szelete es nem Isten altal ihletett konyv mivel nem tartalmazna ellentmodasokat....
11/azt írtad kérdezőnek
--Rossz lehet kétségek közt élni?Mert a szilárd bizonyítékokat elveted.
ezt komolyan írtad és hiszed is? Hol van a vallások által bizonyítva Isten léte? Még az emberi lélek létezését se voltak képesek bizonyítani eddig!
Aki mást mondott esetleg mert valamit átélt és különbözött a vallási szövegektől, - akkor azt máglyára küldték.
Mi lett bizonyítva sátán ami nem létezik, a mennyek országa az alvilág a tornácával amit legutóbb a pápa hivatalosan lebontatott" röhej még leírni is... és egyik se létezett soha és nem létezik.
Nem minden hit nélküli embert lehet meggyőzni olyan mesékkel amelyek nem igazak.
Honnan vesztek olyat hogy Istent nekünk kell szeretni ahhoz, hogy Ő szeressen minket-- ez egy bődületes marhaság!
Isten nem szeret, csak Globálisan védelmezi az életet-- ennyi és nem több!
"Miért kell szeretni azt a nagy láthatatlan izét?"
Mert cuki <3
De senki nem erőszakolja rád.
"Ha nem hiszel Istenben, akkor miért Őt hibáztatod?"
Nem hibáztatom.
Ez egy játék.
A játék lényege annyi hogy ha még létezne is isten akkor is egy szemét lenne akit utálni kell.
Az ufos sztoriról meg már olvastam.
Az is egy baromság, de még mindig értelmesebb:D
Miért hinnék abban hogy a nap felkel?
A nap egyébként se kel fel.
Olvass utána mit csinál a nap és utána írj ilyen baromságokat pls.
Úgy látom a sátánisták újra ellepték a vallás rovatot.
Sátán nagyon támad érzi a vesztét.
egy darabig eltűntek a régiek mint pl: Súr.
Most újak jöttek helyette.
Milyen szomorú látni, hogy sok fiatalt és egyéb embert tart a hatalma alatt, akiket a halálba taszít saját magával együtt.
17/ hagy a süket sátánista dumádat magadnak. Olyat írj ami igaz és létező!
Kérdező neked pedig-- azt írtad idézem --
"Ez egy játék.
A játék lényege annyi hogy ha még létezne is isten akkor is egy szemét lenne akit utálni kell."
Fogadj el egy jó tanácsot-- soha ne ejts ki ilyesmit a szádon és ne is írj le! Ha valakiről nincs tudomásod közvetlenül, akkor azt nem illik bántalmazni.
Az isteni Energia mint Tudatos energia létező és ha akarod ha nem akarod oda fog elindulni a Te lelked is ha ott lesz az idő. Az amit gondolsz amit mondasz ahogy cselekszel az mind mind ott marad a lelkednek szálain!
Igaz a halhatatlanság fogalma de csak a lehetősége! Mert az odavezető út maga a pokol és csak akkor válik, tűnik(!) alagútszerűvé, ha a lélek fénysebességet képes elérni--- arra pedig csak a tiszta lélek képes! Máskülönben semmivé válik azon az utolsó úton!
Hiába vallásos valaki bigott módon hiába reménykedik Jézusba és máriába hiába gyónja meg minden bűnét kismilliószor, vagy hasal a földre alázatot mímelve, -- a lélekről semmi nem törlődik le, amit az életünk során reá pakolunk! Mert mint érzelmi feszültséggel színezett gondolat, minden ott marad örökre! S minél több az ami nem tiszta, ami élet ellenes, ami önző, vagy hazug, vagy
aljas szándékból elkövetett, becstelen az teherként marad a lélekszálán, mert durva erősebb töltések alkották, mint amilyen a lélek eredendően-- ami pedig tiszta mágneses fotonok szálai.-- mint az isteni Energia amely a Földünk szívében van vagy is a Magmába
-- oda kell lemenni és belépni abba a Fénybe-- hogy erőssé és halhatatlan, tudatos lélekké válhassunk.
Érdemes rendesen élni mert az a létfazon" valami csodálatos élmény!
"mint az isteni Energia amely a Földünk szívében van vagy is a Magmába
-- oda kell lemenni és belépni abba a Fénybe"
XDXDXD
Asszem ez nekem már sok.
De szívesen megnéznélek amikor belépsz oda.
Mehetek veled?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!