Ki az aki nem fogadja el a Bibliát, mint Isten kinyilatkoztatását, de Istenben visszont hisz? Miért nem fogadja el a Bibliát? Hogy képzeli el Istent?
Milyen vallású vagyok? Először is katolikusnak kereszteltek.
De soha nem voltam vallásos-- jehova, mint valamelyikőtök írta végképp nem!
Soha nem hittem másban, mint a tudományba, már gyermekként megtagadtam az imát-- el is zavartak az asztaltól 3 héten keresztül nem ebédelhettem az asztalnál-- akkor 6 éves voltam-- utána soha nem köteleztek rá se délbe se este. Igaz vasárnap délelőttönként eljártam a misére a zsidó barátnőmmel de csak azért hogy ostyát kapjunk a nyelvükre-- utána átmentünk a moziba.
Jehovásnak lenni? el is ásnám magam 3 m mélyen, mert az már elmebaj. A szélsőségest és bigottságot mindig utáltam.
Igen 16 -os a Teremtők azok energiák. Az egyik a hófehér Isten energia-- a mágneses a másik a koromfekete, izzó részecskék alkotta, gravitációs erő. A Földünknek két csodálatos lélek energiája. Épp úgy ahogy az általuk alkotott minden életbe benne hagytak önmagukból két lélek energiát. Az idegrendszer töltéseit-- mint fekete energia lélek és a mágneses lélek energiákat amelyet a kínai orvos talált és az orvostudomány azóta se érti.
Nem vagyok ezoterikus, mert azok hihetetlenül keveset tudnak s amit összeszövegelnek az egy kotyvasztott keleti egyveleg aminek csak töredéke igaz a többi sóder a köbön innen onnan összeszedett sok sok butaság.
Istent a legmélyebben lévő azonosságnak tartom, a biblia istene viszont zsarnokok elnyomó eszközévé lett (a zsarnokok kezei között).
Nekem pl. nem tetszik a papság általt (számunkra) sugallt:
-szolga-kód
-háziállat-eszmények
stb.
Ha engem Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett, miért kellene ravasz intellektusú emberek előtt alázatoskodnom? csúsznom-másznom?
Istent azt akarja, hogy a fejemet felemeljem, mivel a fejemben székel a tőle kapott értelem, amivel megismerhetem Őt.
A Napoknak Napját, a Papoknak a Papját.
A mindent elárasztó Napot, a 666-ot, a ragyogó tudást.
Egyszer meg fogjátok érteni, hogy mi is történik (történt) veletek.
Egyszer megértitek majd, hogy végig az orrotoknál fogva vezettek benneteket.
Egyszer majd megértitek, hogy a láncokat önként vettétek magatokra a mások beszédei szerint és ezért nem tudtatok szállni, repülni.
Egyszer majd megértitek, hogy a lelketeket rabolták el ebben a régióban uraitok.
pasu pa-SU
istenek, papok és háziállatok
nem engedik őket el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!