Ki az aki nem fogadja el a Bibliát, mint Isten kinyilatkoztatását, de Istenben visszont hisz? Miért nem fogadja el a Bibliát? Hogy képzeli el Istent?
"Az az,aki nem vallásos,tehát nem keresztény,vagy zsidó vagy református"
Szerinted más vallások nem léteznek?!
Aki nem vallásos az ateista-- viszont az ateizmusnak nincs értelme hisz hisz mire föl tagadja valakinek a létezését? azért mert nem szembesült vele?
az ember a gondolatait se látja még is vakon követi.
A Biblia tanításai helyesek de maga a teremtés és Isten megszemélyesítés vagy kihelyezése a mindenségbe az már nem igaz. Túl sok a bibliában az abszurd gondolat is ilyen Jánosról leírt hallucinációs képzelgések is a világ végéről.
Isten nem személyes hanem a Földünk egyik lélek energiája a mágneses energia és a Föld szívéből a Magmából áramlik ki. Tudatos energia, de nem avatkozik az életbe. Ha valaki kiprovokálja és lelke lazult már, akkor annak megjeleníteni képes önmagát, miniatűrnek nevezhető jelenésként, de az emberre ártalmas, mert még akkor is nagyon erős a feszültsége. De megtapasztalni csak úgy képes az ember ha maga az isteni Jelenés rántja ki az ember lelkét és valahol kint leállítja maga elé.
Csodálatos és fantasztikus de csak energia szálaknak embert utánzó formáció. Ezüstös fehér vakító mágneses rajzolat. Ezt nem elképzeltem, hanem megtapasztaltam. a Földünk közepén és kint a felhők magassága felett.
Kedves mami a te milyen vallású vagy?
Amiket te leírsz az nagyon ezoterikus...spirituális...
"Isten nem személyes hanem a Földünk egyik lélek energiája a mágneses energia és a Föld szívéből a Magmából áramlik ki."
És előtte mi volt? Amiről te beszélsz, az a gravitáció.
Mami bocsánat de nem értek egyet.
Aki nem vallásos nem feltétlenül ateista.
Vn aki egyzserűen csak hisz, nem követ dogmákat, nem tagad semmit, csak egyzserűen ő mást lát a hitben mint mondjuk egy katolikus. És ez így jó.
Mindneki azokat a dolgokat kövesse amit eltud fogadni. CSak maradjon meg a "szerete és megbocsájtás útján".
Megfogyelásem szerint mind az 5 világ vallás valami hasonlót tanít.
És egy világban ahol 5 (és még több) vallás is épül a szeretet köré ott miért vann ennyi rombolás?
Ha ez fordítottan arányos gyerekek én meg alapítom az utálat egyházát, és akkor végre beköszönt a világ vége.
A többi gondolatodhpz nem tudok hozzá szólni. Örülök hogy van véleményed a világról és az ilyen szép :-) Bár nekem kicsit bonyolult...
12-es
én felettem egyetlen isten sem dönt, persze valószínűleg hatalmasabb nálam és ha nagyon csípem a csőrét akkor lehet hogy mégis.
Azért mégis jobb azt hinnem hogy én vagyok magam sorsának kovácsa, és amit én tőle kapok az a bölcsesség és az erő, meg az inspiráció amivel végre hajtom a terveimet.
Az előző nem világ vége hanem világ BÉKE. Félre írtam bocs
Vannak részei a Bibliának amiket el tudok fogadni, ilyenek a Jézus tanításait leíró evangéliumok, de, hogy az egész írás Istentől ihletett csak mert az írói ezt állítják, azt már kétlem és azt is, hogy nem lett hozzátoldva, illetve elvéve belőle semmi.
Egyébként meg a 9-es és a 10-es válaszolók tökéletesen leírtak mindent amit én is írtam volna.
"Kedves mami a te milyen vallású vagy? "
Egyéb kommentjei alapján -szerintem- Jehova Tanúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!