Hány kérdést tettek fel Jehova tanúinak illetve Jehova tanúiról?
Lehet hogy csak nekem tűnik így ,de az idei évben rengeteg ilyen jellegű kérdés született. Mondhatnám úgy is hogy "toronymagasan" vezet.:)))
A Hit gyülis kérdések vannak a 2. helyen.
Azt azért szeretném leszögezni hogy a vita tárgyát a kérdések zömében az Őrtoronyszervezet képezi.
Be kell írni a keresőbe, hogy jehova, és megszámolni.
Amúgy meg azért szaporodtak fel a kérdések, mert az oldalon is felszaporodtak. Nem tudom, biztos vannak holmi fronthatások, amikor elönti a gyk-t a szektások és fanatikusok tömege.
Ha ez így is van. A kérdések mind a vallás kategóriában vannak. Szóval nem értem hogy mi a bajod ezzel.
Megy a küzdelem ,nem kell ezen meglepődni.
És ezért miért nem kell betartani a felebaráti szeretetet?
Jó lenne ha nem mocskolódnál?:)
Egyetlen egyszer sem mióta az oldalon vagyok, nem olvastam, hogy annyira megtiportak volna valakiket mint a tanúkat.
aztán meg ezek a személyek nyugodt lelkiismerettel térnek nyugovóra.
Pedig nem ártana minden eset a lefekvés előtti imában átnézni a napunkat, nem tettünk-e sértőt, vagy bántót a felebarátom ellen.
apropó ima.
a lelkiismeret talán ettől alszik, mert nincs rendszeres önvizsgálat naponta.
Talán mert ők kezdték, örültek, hogy ugranak rá.
Aztán meg visszaütött a pofon.
Nekem ez a kedvencem, ezt nem igen lehet überelni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Üdv.
Én megszámoltam. :)
Az idei évet nem tudom pontosan, de összesen a Kultúra és Közösség kategóriában 397 kérdést adott ki a kereső a "Jehova Tanúi"-ra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=jehova+tan%F..
12 oldal, oldalanként 34 kérdés; de az utolsó oldalon 1-gyel kevesebb van, így jött ki nekem a 397; remélem, jól számoltam. :D
Amúgy csatlakozom a 6. válaszolóhoz: Nekem is az a kérdés a "kedvencem", legalábbis azok közül, amiket én olvastam, ill. amikhez írtam választ. Ott aztán jól bemutatkozott 3 - 4 JT... Érdemes végigolvasni, de legalábbis átfutni a kérdezői kommenteket, ill. néhány JT-választ; fehéren-feketén látszik, milyen ellenségesen állnak másokhoz. Lehet, hogy egyszer, ha nagyon ráérek, kigyűjtöm a válogatott sértéseket, amiket a fejünkhöz vágtak... :P
De mindenképp meg kell jegyeznem azt is, hogy vannak közöttük "normálisak" is, akik tényleg kedvesek; itt, a GYK-n én három ilyen felhasználóról tudok a kb. 20-ból.
Ja, és szerintem pedig a viták többsége teológiai kérdésekről szól, de valóban sokszor érintik az Őrtorony Szervezetet is.
A JT-álkérdéseket viszont sokkal nehezebb lenne megszámolni, ha nem egyenesen lehetetlen; pedig azokból is van bőven...
Üdv. :)
Bocsi, megint én; naná, hogy elszámoltam magam... :(
Szóval 34 x 12 - 1 = 407
Sorry. :)
Neked elnézzük,Berta....:)
Utánaszámoltam, így már stimmel.
(óóó, de hazudós vagyok...oO..:)
Köszi, aranyos vagy. :)
Számológéppel amúgy simán lehetett volna ellenőrizni, csak nem volt kedvem előszedni. :(
De akkor matekozzunk egy kicsit, ennek a kérdésnek már úgyis mindegy... :D
Egy nagyon nehéz számolásról van szó; a feladatot fejben kell megoldani. Számológép / számítógép / papír és ceruza / egyéb segédeszköz használata TILOS!
Vegyünk először 1000-t.
Hozzáadunk 40-et.
Hozzáadunk 1000-t.
Hozzáadunk 30-at.
Ismét hozzáadunk 1000-t.
Most hozzáadunk 20-at.
Még egyszer hozzáadunk 1000-t.
És végül hozzáadunk 10-et.
Az eredmény: _____
Az első helyes megfejtésért ajándék jár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!