Te nem érted!Nem a Bibliától és a keresztény közösségekbe járástól lesz valaki Isten hívő.Ha hisz benne és helyesen cselekszik az pont elég,mert nem csak a Biblia ír a helyes cselekedetekről és Istenről se.Itt arról van szó,hogy a Bibliát Izrael fiai kreálták a saját javukra és kisajátitva benne Istent.Itt van az ellentét mert ti állitjátok,hogy aki nem ismeri el a Bibliát az nem ismeri el Istent se,pedig attól még hihet Istenben,csak hát bele buzultatok a Bibliába.Egyébként pedig a zsidókkal semmi bajom és hiszek Istenben a Biblia nélkül is!
Világbéke!
igen, méghozzá hataloméhesek, totalisták
a Biblia egy mágikus könyv, ami az emberek szubjektumában hat...
elkezdenek tőle belül képzelődni és kívül (=a való világban) azt teszik, amit a könyv írói szeretnének, hogy tegyenek
szerencsére sokan immúnisak rá
Ez az Abibh!
Csak nyomjad a Biblia önigazoló idézeteit.Fogd föl ezzel semmit nem bizonyitottál,Ott fentebb az egyik link,egy film,amibe megemlittik a Biblia keletkezését és hogy emberek több műből válogatták össze,illetve több evangélium is kimaradt nem csak Júdásé furcsa mód azok miért nem egyeznek a 4 .bent lévővel és miért kapálódzik fejét vesztve állandóan az egyház,ha előkerül valami új lelet,a Bibliával kapcsolatban.Azért mert bevannak tojva,hogy lebuknak az eddig olyan jól működő manipulációjukkal.Te ez nem baj mert szerencsére a Biblia nélkül is lehet hinni Istenben!
Légy boldog!
"Abibh
58/ Én vagyok az Atyában és az Atya én bennem van.Mond ez valamit neked? Tehát Jézus döntései nem kérdőjelezhetőek meg,mivel Az Ő döntései az Atyáéi is.Vagyis bármit tesz,bárhogyan dönt csak igazságosan dönthet,és ezzel nem szeg meg egyetlen egy törvényt sem."
Igen,mond,persze.Erről beszéltem,hogy hasonlítsd össze Jézus döntéseit Mózes döntéseivel.Világos a különbség,hogy Mózest megtévesztette a Sátán,Jézussal ellentétben.Ráadásul,a parázna nős eseteken kívül Mózes még a tízparancsolat "Ne ölj!" törvényét is megszegte,és ezt azzal magyarázta,hogy Isten parancsára cselekedett.Olvastad valahol,hogy Jézus bárkit is megölt volna,vagy másokat biztatott volna erre? És az igazmondó szent Biblia állítja:"Senki se mondja, amikor kísértésbe jut: az Isten kísért engem, mert az Isten a gonosztól nem kísérthető, és ő maga sem kísért senkit a gonosszal. Mert mindenki saját kívánságától vonzva és csalogatva esik kísértésbe. Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz" (Jakab 1.13)
Ha Isten nem kísért senkit gonosszal,akkor nem buzdíthatta Mózest ölésre,mivel az emberölés halálba taszító bűn,és te is tudod,hogy kit neveznek emberölőnek.
Bizony,sajnos k..ki került a palacsintába....
Jézus pedig valóban nem szegte meg a szeretet törvényét,Mózes volt az,aki képmutatóan megszegte,már eleve a saját törvényei is ellentmondásosak voltak.
(a "Ne ölj" hogy jön össze az "ölj"-el?)
Mindezek alapján láthatod,hogy a Sátán belerondított a Bibliába,sajnos a megcáfolhatatlan szentsége és magasztossága egy érvényét vesztett dolog.És ezen nem változtat semmit Timóteus kijelentése,a tények magukért beszélnek.Persze,hogy azt írják oda a végére,hogy "Az egész írás Istentől ihletett" miért mégis mit írjanak oda? azt nem írhatják,hogy nem tökéletes az írás,Isten szava el van benne ferdítve,és helyenként korántsem makulátlan emberek cselekedetei,szónoklatai szerepelnek benne.Akkor ki magasztalná,ki tartaná hitelesnek?
Abibh
Leírtam a lényeget a 07:53-as kommentemben.De igyekszel elkerülni a témát.Persze ez a te dolgod,nem engem csapsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!