Az ateisták, vagy a keresztyének tévednek?
Figyelt kérdés
És miért?2012. aug. 6. 20:05
11/38 anonim válasza:
Csak Besenyő Pista bácsinak van igaza. De neki mindig és mindenben. Ha tudnánk ő hogyan vélekedik erről, kiderülhetne a végső igazság....:)
12/38 anonim válasza:
Már pattogtatom a kukoricát :)
Itt cirkusz lesz az tuti. :))
13/38 anonim válasza:
Ha adsz a kukoricádból, én adok a chipsemből.
17/38 anonim válasza:
Bocs, de a saját kérdésembe nem tudok válaszolni, csak kommentált írni. Az nem kérdés, hogy a topik leghülyébb kérdése, azért "javasoltam". Nem hittem, hogy valaki komolyan veszi.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
18/38 A kérdező kommentje:
:D
De mekkora trollsag volt mar feltenni :D
2012. aug. 6. 23:23
20/38 Salx Narval válasza:
Egyszerűbb lett volna azt írni, hogy kiknek van igazuk, de szerintem így is érti mindenki.:D Hát akkor csapjunk a lovak közé.:D Én azt mondom, hogy egy fejlett idegen civilizáció teremtette az embert akit Istennek, Isteneknek tekintettek. Az akkori emberek a saját szavaikkal leírták az idegenekkel kapcsolatos tapasztalataikat és a kapott útmutatásokat. Az idegenek távozása után ez törvénnyé, vallássá, vált és végül megszületett a Biblia.:D Tehát, igaz a teremtés, képletesen a biblia is, és az embert kivéve az evolúció is.:D Ti jöttök.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!