Az ateisták, vagy a keresztyének tévednek?
Figyelt kérdés
És miért?2012. aug. 6. 20:05
1/38 A kérdező kommentje:
Elszúrtam a tényleges kérdés: Az ateisták, a zsidók, a keresztyének,a muzulmánok,a hinduk,vagy a budhisták tévednek?
2012. aug. 6. 20:08
2/38 anonim válasza:
Még így sem pontos, mert ezeken kívül is van még jó pár világnézet :) És még így is lehetséges, hogy mindegyik téved. De mindegyik nézet követője azt fogja mondani, hogy a másik téved :)
3/38 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy csak az ateisták tévednek. Minden vallás végülis az Istent imádja, csak valaki Allahnak vagy éppen Jahvénak nevezi. Sokan mondják, hogy csak akkor létezik ha látják Istent. Ez akkora baromság, amekkora csak lehet. Nagyon sok minden van, amiről tudjuk, hogy létezik,de nem látjuk...
4/38 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy vallás alapján leeht meghatározni, hogy valaki téved-e.
Az ateisták az igazság megközelítésében téved(het)nek. A vallásosk abban téved(het)nek, amikor azt hiszik, hogy ha már mind Istennek nevezik ideáljukat, akkor mind ugyanarról beszélnek.
5/38 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a vallások mindössze útmutatók, és valamilyen téren mindegyik út Istenhez vezet. Igen, még az ateistáké is, ha jószívű, erkölcsös életet élnek.
6/38 anonim válasza:
Hát végre megjött ez a kérdés most a világ vallási probléma meglesz oldva hisz most kiderül ki téved ki nem. Sokkal előbb fel kellet volna tenni a kérdést.
7/38 anonim válasza:
Szerintem a kérdező maga Szauron, és ezzel a kérdéssel akar itt káoszt és zavart teremteni. Ölni fogják itt egymást az emberek. Biztos izgi lesz.
8/38 anonim válasza:
Látom olvastad a kérdésem, ahová az egyik válaszadó írta példának ezt. :D Vagy te vagy az? xD
9/38 anonim válasza:
Nyilvánvalóan mindenki a másikat fogja mondani. Mégis mire vársz? Arra, hogy itt szépen megállapodunk, hogy ki tudja jól?
10/38 anonim válasza:
Bocs, én ezt viccnek szántam. Természetesen nem én tettem fel a kérdést. Nincs rá mindenki által elfogadható válasz, de a többi közt ez is elfér.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!