Aki ateista, az miben hisz? Miben bízik? Miben remél? Mi a kapaszkodója az életben?
Figyelt kérdés
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Ha mást nem, saját magában. csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.2012. júl. 10. 19:06
31/31 anonim válasza:
Csak magamban bízom, csak magammal foglalkozok, és ennyi. Ha meg már ez nem elégít ki többé, akkor kiszálok és megsemmisülök. Nem vár menyország odaát nyugondj meg szépen! Semmi nem vár ránk. Pokol meg van, de az maga az elet. Egyébként meg nem nagyon van kapaszkodó, számomra nincs ami lelki megnyugvást adna, nem is mosolyogtam már hosszú évek óta egy másodpercre sem. Egy boldogtalan hulladék vagyok. F26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!