Ti egyetértetek azzal, hogy aki ateista az minden esetben okos és intelligens?
Figyelt kérdés
De ezzel nem arra célzok hogy aki vallásos az hülye!2012. jún. 18. 01:52
2/26 anonim válasza:
Te jó ég... Dehogyis. Csak nézz körül az oldalon...
Vannak néhányan, akikkel lehet normálisan beszélgetni, valóban okosak, intelligensek. De a többség nem az, tőlük csak inadekvát válaszokra vagy provokálásra, kötözködésre telik.
Lehet ordibálni.
3/26 anonim válasza:
Hát okosabb mint aki vallásos, de attól még hogy valakinél okosabb vagy nem leszel rögtön okos.
4/26 anonim válasza:
Remek általánosítás, tényleg. Mitől lenne már alapon okosabb egy ateista, mint egy vallásos? Személyek vannak, emberek, egyedek, nem egy-egy homogén csoport.
5/26 anonim válasza:
Ez nem igaz! és amit az utolsó írt se...
hidd el mindkét oldalon vannak buták és okosak is...nem ezen múlik az intelligencia. aki szerint meg igen, az a butábbik oldalon van...
6/26 anonim válasza:
Dehogy is.Ezt ateistaként mondom.
7/26 anonim válasza:
Már hogy lenne igaz?! Csak én vagyok okos és intelligens (egy ateista) :)
8/26 anonim válasza:
Az emberi hülyeség nem attól függ, hogy ki milyen világnézetű. Egy ateista.
9/26 anonim válasza:
@ 5:
És mi nem igaz abban, amit írtam? Vagy eltévesztetted a házszámot, és az előttem lévőre gondoltál? (Csak az időpontokból gondolom, hogy esélyes ez a variáció.) :D
Így végigfutva a válaszokat már csak azt nem értem, hogy eddig hol bújkáltak a normális ateisták, ha most egyszerre ennyien vannak itt. :)
10/26 anonim válasza:
Berta Wooster, attól, hogy Te személyesen nem találkoztál még normális ateistával, nem jelenti, hogy nincsenek :) 8-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!