Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ti egyetértetek azzal, hogy...

Ti egyetértetek azzal, hogy aki ateista az minden esetben okos és intelligens?

Figyelt kérdés
De ezzel nem arra célzok hogy aki vallásos az hülye!
2012. jún. 18. 01:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Berta Wooster!

Bocsánat, este elírtam, mert telefonról nem frissítettem és mikor írtam nem a tiéd volt az utolsó:)

2012. jún. 18. 14:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. jún. 18. 14:57
 13/26 anonim ***** válasza:
59%

@ 10:

De találkoztam már, csak ritkán. Ha megnézed az első válaszomat, ezt írtam: "Vannak néhányan, akikkel lehet normálisan beszélgetni, valóban okosak, intelligensek. De a többség nem az, tőlük csak inadekvát válaszokra vagy provokálásra, kötözködésre telik."

Mert ez a tapasztalatom itt, a GYK-n. (21-én leszek 1 éves. :D )

És ezért csodálkoztam a válaszokon, mert főleg nem ilyenekre számítottam.

@ 11:

Köszi a visszajelzést. :)

2012. jún. 18. 16:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok vallásos, de ateista sem, inkább valahol a kettő között, de egyiket sem tartom okosabbnak a másiknál. Szerintem nincs olyan nézőpont, ami mindenre választ adna, ezért nem is kötelezem el magam egyik mellett sem. Végül is valahol mindenkinek igaza van.
2012. jún. 18. 18:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az, hogy ki miben hisz, még nem határozza meg az IQ-ját.

2012. jún. 18. 20:21
 16/26 anonim ***** válasza:

Nahát Berta! Majd kapsz egy ilyen kis sípot a szádba xD

[link]

Meg egy ilyen tortát:

[link]

És megünnepljük:P

De a zenét szerintem válaszd te, mert ettől tényleg meglepődnél:

http://www.youtube.com/watch?v=WnrSjLqoID4

:)

2012. jún. 19. 11:38
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Locsika, hogy te milyen aranyos vagy már megint. :)

Köszönöm. :)

Bár sokak szerint elég gyerekes vagyok (szerintem is :P ), de olyan sípot még nem próbáltam; de hát - állítólag - egyszer mindent el kell kezdeni. :D

Viszont a torta minden további nélkül jöhet, nyamnyam. :)

A technikai kivitelezést valahogy majd megoldod; én úgy tudom, a CD-meghajtóba kell berakni szeletenként, akkor átjön. :D

A zenéd... khm, khm... Még az elején csak néztem, hogy mutogathatnál valami jóképűbb pasit is ;), de aztán... már csak felnyögtem időnként...

És mivel kölcsönzene visszajár, mutatok én is valamit neked:

http://www.youtube.com/watch?v=_HQh29nQcvs

0:45 és 1:05 között lesz a lényeg, majd nagyon figyelj; az a "titok", hogy maximum hangerőn kell hallgatni, lehetőleg fülessel. :)

Ugyanez a dal egy szál - de milyen! :) - zongorával:

http://www.youtube.com/watch?v=ZmKdAXEaXCc

A normál szülinapokból sem szoktam fesztivált csinálni, de ebben most benne vagyok. :)

Van valami jó ötleted az "ünneplésre"? Felhasználókkal kapcsolatos konkrét kérdést tilos kiírni a szabályzat szerint; pedig zenélhetnénk meg írogathatnánk megint vicceket, mint jómúltkor. Lehet, hogy mégis ez lesz a megoldás, legfeljebb megint letörlik. :P

Még mindig jobb, mint ha ismét szétoffolnánk egy kérdést. Vagy nem? :D

Üdv. :)

Kérdező, bocs az offért. :)

Nem leszünk többet rosszak, megígérjük. :D

2012. jún. 19. 15:03
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Wáó, de jóóó:)

Mától Vitast fogok énekelni fürdés közben xD (vííííí) Bár lehet akkor átjön a szomszéd és legurít a lépcsőn.

Nem rossz zene egyébként. Kifejezetten szeretem a magas hangokat. Bár a zongorás változaton már nem bírtam ki nevetés nélkül.:)

A tortát majd elteleportálom neked és imádkozom, hogy megérkezzen:P

Csak az ablakod legyen nyitva! A CD-s megoldás sem rossz javaslat. A gond, hogy a gépem utálja a sütiket. Cukorbeteg, lisztérzékeny és tejallergiás. Locsolni már próbáltam és az sem tetszett neki.(még csak virágok sem nőttek ki belőle)

Bevallom, hogy nincsenek a gépemen jó pasikról képek:P

Amit meg küldtem volna, csúnya dolog lett volna, így inkább hanyagolom:)

Gondolom nem érdekelnek a szőrrel teljesen ellepett, agyon tetovált, fültágítós, pircinges kigyúrt öreg bácsik. xD

Habár ismerek egy elég jó kis képet, csak most nem találom.

Helyette kapsz egy női zenét:)

http://www.youtube.com/watch?v=zSqFfB24Sn8

Tegnap linkeltem valakinek. Régebben is hallgattam, de mindig olyankor találok rá, amikor jó ötletnek tűnik linkelni. Szerintem nagyon jó.

"

Van valami jó ötleted az "ünneplésre"?

"

Hát ötletem, mindig van. Az más kérdés, hogy jó-e és ha igen, akkor kinek.

"Felhasználókkal kapcsolatos konkrét kérdést tilos kiírni a szabályzat szerint; pedig zenélhetnénk meg írogathatnánk megint vicceket, mint jómúltkor."

Alapítsunk egy keresztény együttest:)

Mindig szerettem az ilyen hülyéskedős videókat is, amikből rengeteg van fent a youtube-n. Olyan szempontból én is sokszor gyerekes vagyok, hogy szívesen csinálnék ilyeneket. Csak hát utálom a kamerát...

Bevallom, gondolkodtam ezen többször, hogy kiírok neked egy külön kérdést:P

De mire megtaláltad volna, tuti törölték volna.

Így hát szerintem ezt inkább hagyom. Nem szeretném, ha miattam tiltatnának ki.

Majd gondolok rád:) Nyitok a tiszteletedre egy üveg bort:) Bár te vagy az ünnepelt, a te kívánságod számít xD

"Még mindig jobb, mint ha ismét szétoffolnánk egy kérdést. Vagy nem? :D "

Azt is bevallom, hogy szerintem rohadt jó troll lennék technikailag, csak hát keresztény vagyok. xD (legalábbis próbálok az lenni)

Ne aggódj. Rengetek olyan kérdés van, ami offnál többet nem érdemel xD

GBU:)

2012. jún. 20. 13:58
 19/26 anonim ***** válasza:
38%

:)))

Bírom a vicces fiúkat, és te most többször is megnevettettél. :)

A Vitas-dal szerintem igazából elég lötty, csak a magas hangok miatt hallgattam agyon az elmúlt hetekben. Meg kipróbáltam, hogy ki tudom-e énekelni ugyanazt a magasságot, de nem ment. :(

Igaz, meg voltam fázva, és csak úgy minden bemelegítés nélkül próbáltam; de majd egyszer nekifutok beéneklés után, hátha... Lehet, hogy esélyes, mert egyszer én magam is csodálkoztam, amikor az énektanárnő kiszedte belőlem az a"-t. :D

(Alapon mezzo-s vagyok, de elég nagy a hangterjedelmem, pl. tenor szólamot simán... :P)

Ja, és azt hittem, hogy kiabálni fogsz, hogy kilyukadt a dobhártyád... :D

Szólj, hogy mikor jön a torta, nehogy úgy járjak, mint a Mézga család. :D

A géped miatt részvétem. Beteg ez, de nagyon... :D

A képet még jó, hogy nem küldted, és tényleg nem is kérek olyat. Semmilyet sem igazából. Nehogy megkívánjam más pasiját. :P

Ez már a 2. zenéd, ami tetszik. :Oo

A szöveg nem, de a hangszerelése nagyon igényes, és profik a zenészek is. Nem is gondoltam volna, hogy ez a stílus is hallgatható. :D

A zenélést nem úgy gondoltam, csak linkekkel. Különben is, már annyi keresztény együttes van, mint égen a csillag...

"Bevallom, gondolkodtam ezen többször, hogy kiírok neked egy külön kérdést:P"

Ez izgi... De inkább kérdezz privátban, ha csak az én válaszomat szeretnéd. :)

"De mire megtaláltad volna, tuti törölték volna."

Nem biztos. Mostanában minden nap fent vagyok.

November végén - december elején kihagytam pár napot, és akkor pont kiíródott egy kérdés velem kapcsolatban... Na, merek én azóta nem benézni ide minden nap??? :P

Amúgy gyorsan letörölték, csak két válasz érkezett rá; az egészről csak utólag szereztem tudomást. :)

"Nem szeretném, ha miattam tiltatnának ki."

Ha te írod ki, akkor nem engem passzolnak le... :P

De tényleg ne tedd. Már ha jót akarsz magadnak. :D

Karácsony - Szilveszter táján tervezett valaki kiírni egy _valóban_ keresztény viccmesélős meg zenélős kérdést, de aztán nem lett belőle semmi. :(

Pedig egy rakás viccet tudok, a zenékről nem is beszélve...

Csak szigorúan fel kellene hívni a tisztelt nagyérdemű figyelmét, hogy kizárólag normális, nem trágár, nem ellenséges, nem stb. irományok jöhetnek számításba.

Nem vagyok egy kérdezősködős típus, eddig összesen 4 saját kérdésem van (igen, 4, nem felejtettem le a nullát... :D ), úgyhogy nem hiszem, hogy én kiírom. De ha van kedved, hajrá. :)

Az pedig igaz, hogy rengeteg kérdés nem érdemel többet az offoknál.

A trollkodás már nekem is eszembe jutott, de nem olyan durván; csak finoman, mint egy keresztény troll. :D

Kérdező, ööö... bocsánat...

Azért jelzem, hogy ha nem szólsz ránk, akkor nem biztos, hogy abba fogjuk hagyni. Sőt, ez a kérdés lesz a "törzshelyünk". :D

Á, nem, de remélem, tényleg nem zavarunk; új válaszok már úgysem jöttek egy ideje...

Üdv. :)

2012. jún. 21. 02:50
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

He-he:)

Örülök, hogy sikerült jó kedvre deríteni.

Nagyon ügyes vagy, de azért nem hiszem, hogy minden hangon tudsz énekelni.

pl. így tudsz? xD (küldök most már én is valami speciálisat)

http://www.youtube.com/watch?v=A2POM3ORnb4

Na jó, biztos tudsz, csak nem akarsz (megértem miért, bár vannak még ennél betegebb lányok is).

De ha Vitas-t akarsz énekelni, azt feltétlen töltsd fel youtube-ra és küld el nekem xD Kiváncsi vagyok rá.

Úgy tudom jobban megy az éneklés, ha iszol előtte. Lehet majd én is megpróbálkozom magas hangon énekelni, csak előtte eszem egy kis krétát vagy nyelek egy kis héliumot:)

"Ja, és azt hittem, hogy kiabálni fogsz, hogy kilyukadt a dobhártyád... :D"

Hogy mondod?? xD Mi??? Szóltál valamit??? Nem hallom amit mondassz!!!

Bevallom, nem max hangerőn ment a dal:) De amúgy elég kemény a dobhártyám.

És azt is elárulom, hogy még nem tudtam annyi alkoholt inni soha, hogy nyílvánosan énekelni kezdjek.

Megy a torta! És a síp is xD Habár a Vitas hangja után lehet már nincs rá szükség.

"Ez izgi... De inkább kérdezz privátban, ha csak az én válaszomat szeretnéd. :)"

Kb 2 hete írtam neked. De gondoltam sok dolgod van, vagy most itt van ez az elviselhetlen meleg. Meg arra gondoltam, hogy esetleg meg sem kaptad. Sok mindenre szoktam gondolni. De ezt sem számon kérésnek szánom, csak azért írom, hogy válaszoltam a legutóbbi üzidre.

"November végén - december elején kihagytam pár napot, és akkor pont kiíródott egy kérdés velem kapcsolatban... Na, merek én azóta nem benézni ide minden nap??? :P "

Ó, rólam még nem írtak soha:) Mondjuk nekem nincs nevem.

Általában az ilyen kérdések vagy az ember magánéletében szoktak turkálni vagy gúnyt csinálnak a másikból. Azért remélem inkább jót írtak:)

"az egészről csak utólag szereztem tudomást. :)"

Szóval vannak beépített embereid:)

"Nem vagyok egy kérdezősködős típus, eddig összesen 4 saját kérdésem van (igen, 4, nem felejtettem le a nullát... :D ), úgyhogy nem hiszem, hogy én kiírom. De ha van kedved, hajrá. :)"

Tulajdonképpen én is így jöttem erre az oldalra, hogy egyáltalán nem fogok kérdezni, csak válaszolni. Ennek ellenére már van 6 kérdésem. Általában ha nem tudok valamit, akkor utána szoktam nézni több helyen. Kérdést akkor teszek fel, ha érdekel más emberek véleménye.

Keresztény troll. xD De jó...Ilyenről még nem is hallotam:) De tetszik az ötlet:)

Na jó, igyekszem nem offolni többet:)

Ja és íme a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..

2012. jún. 21. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!