Ti egyetértetek azzal, hogy aki ateista az minden esetben okos és intelligens?
Mondjuk elovlastam megint, amit írtam és nem is nagyon lehet rá mit válaszolni:)
A zenés kérdést majd 16:30 körül kiírom, mert nem engedi.
Hölgyeim és uraim, ez volt a B. W ismét értelmesen válaszolgat a feltett kérdésre, ami az oldal célja. Mert ő okos és intelligens.
Kérdező, a kérdésre a válasz, hogy az észbeli képességek és az intelligencia nem összefüggő dolog az ateizmussal, vagy a vallásossággal, így nem minden esetben okos és intelligens aki ateista.
^ Nagyon vicces vagy, komolyan. :P
Írtam rendes választ még az első oldalon.
A többinek meg örülhetsz, legalább volt mit lepontozni. Ide is nyomj egy pirosat nyugodtan. :D
Az okosságot és az intelligenciát pedig nem pont ezen kellene lemérned, ez nem ugyanaz az eset, mint amiről én beszéltem. Nem mintha nagyon érdekelne, mit gondolsz rólam, csak gondoltam, elmondom.
@ Locsika, ezer bocsi, tényleg nem válaszoltam az üzidre; de mindjárt pótolom a mulasztást, és az itteni utolsó válaszodra is ott válaszolok. :D
Üdv. :)
OFF:
Így van kedves 51%. B.W. Okos, intelligens, művelt és még jó fej is:)
Ha ismernéd és nem ítélkeznél, te is tudnád.
Mellesleg az én vicceskedésemre reagált, tehát én vagyok a hibás a nem ide illő válaszokért.
A kérdsére pedig mindenkinek illene alapból tudni a választ, hogy nincs összefüggés a kettő dolog között. Bárki gondolkodás nélkül azt mondhatja, hogy nincs Isten. Ehhez nem kell semmi ész.
Téged miért zavar a mi hülyéskedésünk?
Mivel lettél megsértve?
Tudom, nem erre van az oldal. De mégis úgy tűnik, hogy te pikkelsz B.W. -re. És ezért emelted ki őt.
De nem akarlak megsérteni. Csak mondom, nem ettől függ az intelligencia. Ha a kérdező öngyilkos akart volna lenni és mi itt vicceskedünk, az már más kategória lenne.
Szerintem igenis okosabb, mint egy vallásos, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy felvilágosult. Mert nem hisz el minden alapot nélkülöző meséket és pláne nem gondolja azt, hogy csak az, hogy kételkedés nélkül hisz, az erény lenne. Nem tudom miért kéne olyan embereket okosnak tartanom, akik dicséretesnek tartják, hogy milyen megrendíthetetlenül szilárd a hitük.
De ettől még nem lesz feltétlenül okos ha általánosságban nézzük, de nagy plusszal indul. :D
"Szerintem igenis okosabb, mint egy vallásos, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy felvilágosult. Mert nem hisz el minden alapot nélkülöző meséket"
Csak a legpontosabbat hagytad ki a hozzászólásodból, a bizonyítást, így viszont csak süketelés, nem tudod bizonyítani, hogy a vállások csak alapok nélküli mesék lennének, ennyit erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!