Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem a Spirituális...

Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?

Figyelt kérdés

Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....

Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!

a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...

2012. júl. 6. 15:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/254 anonim ***** válasza:
76%

Raimhol, nem olvastam végig a dumádat, mert látszik, hogy nem gondolkodtál, mielőtt írtad.

Két mondatot olvastam el, ezekkel kapcsolatban:

1. Sajnálatos, hogy neked nem tűnik fel az ellentmondás, miszerint a Biblia zsidó összeesküvés terméke. Senki nem írna saját maga ellen, és nem ésszerű olyasmit írni, ami miatt aztán egy új hit / vallás jön létre (kereszténység). Nem folytatom tovább, téged úgysem hat meg; úgy látszik, neked nem az igazság számít, csak fújod a magadét.

2. Ne játszd itt a kis nebántsvirágot, hanem mutass bizonyítékokat, amiket eddig is hiányoltam. Nem egy másik mocskot, mint amit linkeltél, hanem VALÓDI BIZONYÍTÉKOKAT, HITELES FORRÁSOKAT. Ne legyél hangember, járj utána.

2012. júl. 7. 12:28
 32/254 tél ***** válasza:
52%
A vita meddő.Mert Az embereket sokkal Könnyebb legyőzni, mint meggyőzni. Figyelmetekbe ajánlom nagy költőnk Ady Endrének versét a Nincsen himnusza"így kezdődik "A hajnal nem ragyogó az éj fehéren lebben az Isten nem jóságos az Ördög nem kegyetlen" érdemes elgondolkodni ezen!
2012. júl. 7. 12:52
 33/254 A kérdező kommentje:

Miylen jogon írod a mondanivalómat dumának? Majd ha elolvasod, akkor majd én is elolvasom azt amit te írsz !

Hozzáteszem a bibliai dolgokra sem tudsz bizonyítékot adni, mivel minden bibliai tárgyat már megcáfoltak szinte !

2012. júl. 7. 14:40
 34/254 anonim ***** válasza:
88%

Az első válaszom előtt végigolvastam az egészet, minden választ és kommentet is.

Te pedig vagy nem olvastad el, amit írtam először, vagy figyelmen kívül hagytad. Akkor miért foglalkoznék minden egyes állításoddal, amikor még az előzőeket sem bizonyítottad? Akármit megcáfol valaki, te mindig csak újabb nyuszit húzol elő a kalapból. Ez nem beszélgetés, nem vita, hanem kb. olyan, mint a trolletetés... Nincs értelme.

2012. júl. 7. 15:43
 35/254 anonim ***** válasza:
100%

Miért mondja dumának?

Mert a marketingek közül is a legpocsékabb:)

Ne haragudj, de veszítettél.

Sem a Kereszténységet, sem a Sátánizmust nem ismered. Bár az utóbbihoz talán több ismereted van (na meg azt mondták a démáonok, hogy nem vagy oda a zsiódkért).

Feltettél egy kérdést és választ kaptál szerintem. Igaz, nem pont olyan választ, hogy jé, igaza van a srácnak (jobban mondva már felnőtt vagy). Milyen osotbák vagyunk mi, hogy eddig nem gondoltunk rá, hogy sátánisták legyünk.

Vagy csak simán provokálni jöttél ide? Össze-vissza sértegetsz mindenkit, de már észre sem veszed. Nem tudom melyik a rosszabb. Az ha igazad lenne vagy az, hogy nincs.

Menj és beszélgess inkább a démonkáiddal. Add át nekik üdvözletem. Csókoltatom őket.

De ha egyre rosszabb lesz majd az életed, gondolj rám.

Lehet lesz majd a barátnőd, lehet okosabbnak fogod magad érezni ettől, amit csinálsz. De az életed üres lesz. És minél tovább csinálod ezeket az eszement dolgokat, annál jobban meg fogsz őrülni.

A Sátán nem egy áldozat. Ugyan miért engedi, hogy Isten működjön akkor? Vagy mi szerinted az élet értelme?

Spirituálisan fejlődni mi....Inkább tanulj. Ezek a hókuszpókuszok nem működnek és csak károsak.

Lehet tetszik neked. De legalább akkor nézzél utána azoknak a dologknak, amikről beszél, ne pedig itt....

Ezt a filmet most találtam, ahogy rádgondoltam. Nem akartam elküldeni, de már csak azért is:)

http://www.youtube.com/watch?v=wMKQbcQyaqE

2012. júl. 7. 15:54
 36/254 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá Berta, adj neki! :D

Kérdező: ne vedd magadra annyira DRÁGÁM, inkább próbálj meg hozzád hasonló gondolkodású emberekkel barátkozni, mert itt nem lesz túl nagy sikered. :(

2012. júl. 7. 16:20
 37/254 A kérdező kommentje:

Hokuszpókusz??? És hogy inkább tanuljak ??? Nem tudom észrevetted-e, de pont erről van szó, hogy ez a legfontosabb nállunk, a tudományokban való fejlődés a lelki fejlődés, az érzelemteljes lelki fejlődés, és a spirituális fejlődés, mert ez az amivel akár teremtő erőm is lehet ! Képes lehetek életet lehelni valamibe (igaz eléggé mesének hangzik tudom)

A sátánizmusban ilyeneket sis tanul az ember, hogy auralátás, vagy a lélek megerősítése, a bátegségek leküzdése, a békesség, a lélek megerősítése, és ezek mind a színekhez is kapcsolódnak, mivel az aurának különböző színei vannak ! Érdekes, hogy a kereszténység egy időben betiltotta a színek használatát ! Pontos évszámot nem tudok, de a középkorban volt, aki gondoljon nézzen utánna ! Sátán se nem rossz se nem jó ! Jehova hogy volt képes teremteni egy lényt, ami elárulta? Ha ő mindent tud, akkor azt is látta, hogy el fogja árulni őt egy lény, akkor eleve nem teremti meg nem ? a Démonok istenek, De gyengébbek mint a sátán, és segítséget nyújtanak bármiben, és gyönyörű szépek, és semmi gonosz nincs bennük, legalábbis nem a gonoszt képviselik, mitn ahogy Sátán sem ! Eredetileg Enki Sumér főisten volt, a mi igaz istenünk !

2012. júl. 7. 16:39
 38/254 anonim ***** válasza:
60%

Nos egy szónak is száz a vége:

Szomorúan olvasom kedves kérdező állításait. Sajnos egy valamit nem vettél, és nem veszel tudomásul a válaszadoktól:

A teremtő, halálra itélte sátánt a démonaival, és a földi szolgáival együtt. És egy mondatodban a sátánnak azt a mondatát idézted amit valamikor Évának mondott ez a gonosz:

" .....TUDJA ISTEN HOGY HA ESZTEK A FÁRÓL, OLYANOK LESZTEK MINT Ő.."

NOS MINT KÉSŐBB KIDERÜLT NEM LETTEK OLYANOK MINT ISTEN ÉS MEGHALTAK.

Nem leszel isten soha, aki ezt mondta neked az becsapott, ugyan úgy amint Sátán Évát. Ennek köszönhetően tartunk itt. Ő neki már nincs esélye a kiszállásra!!!!

Neked még van!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. júl. 7. 19:48
 39/254 A kérdező kommentje:
Én egy jólelkű ember vagyok, és ha Jehova tényleg annyira igazságos mint mondjátok, akkor nem fog azért a pokolba taszítani, mert józan ésszel, és logikával próbáltam életem során gondolkodni, és ataiestaként, vagy Sátánistaként élek, mert ez a vallás amit jónak látok ! Jehova végez azokkal is, akik rómában a 12 istenben hittek régen?
2012. júl. 7. 21:40
 40/254 A kérdező kommentje:
Igazság szerint rengeteget gondolkodtam, hogy melyik a jó oldal ! és 1-2 év gondolkodás alatt jöttem rá, hogy a Spirituális Sátánizmus, főleg ahogy derülnek ki sorba a kereszténységről a hazugságok, és ez az egész delíriumos világnézet... Egyébként is rengeteg olyan dolog van, amely kivitelezhetetlen, mégis a biblia írja... az évmilliók során annyi ember halt meg, hogy nem férnének el feltámadva a földön... A másik kérdés, hogy mi számít életnek ? egy bogár élete is számít? Egy bogárról hogy mondod meg, hogy jó-e a lelke, vagy rossz ? Maga a lélek micsoda, az elme állapota, amit gondol? a Jó és rossz eleve relatív fogalmak, az is relatív, hogy mi számít a hit betartásának, és mi az ami nem !
2012. júl. 7. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!