Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem a Spirituális...

Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?

Figyelt kérdés

Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....

Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!

a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...

2012. júl. 6. 15:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/254 anonim ***** válasza:
20%

Ha Jehova sosem létezett, akkor miért írtad azt múltkor, hogy Jehova sok embert megölt az engedetlenségéért?

Különben meg ha tagadod Jehova isten létezését, akkor ki kellene törölnöd a zsidó nemzetet, mert mai napig is ezt az Istent fogadják el ezek az emberek, rajtunk kívül.

Most talán az a mondat jön, hogy nincs is Zsidó nép?

Már pedig ezt a népet Jehova hozta ki az egyiptomi rabszolgaságból, és 10. csapást mért a Te istenedre, amit nem tudott elhárítani.

Ezért a zsidók "meggyilkolnának", hogy a történelmüket semmisnek nyilvánítod.

Az Én istenem nem lehet a Te isteneddel egyenlő, de Armageddonkor megfogod tudni.

2012. júl. 10. 21:32
 92/254 A kérdező kommentje:

Sátánnak nincsenek szolgái, csak követői, ez a külömbség közöttünk, a másik külömbség, hogy én nem fordítom oda a másik orcámat is, hanem kegyetlenül visszaütök, így sosem akar majd többet megütni engem, sőtt majd mást is !

A sátánistáknak pedig nagyobb a lelkük, így van annyi önkontrolljuk, hogy ok nélkül nem bántanak senkit, hiszen mi az élet tisztelői vagyunk, veletek ellentétben, kik a pusztulásért tevékenykedtek..

2012. júl. 10. 21:35
 93/254 A kérdező kommentje:
*mást se
2012. júl. 10. 21:35
 94/254 anonim ***** válasza:
16%
Jehova az olyan mint Orwell 1984 című regényében a "Nagy Testvér"
2012. júl. 10. 21:47
 95/254 anonim ***** válasza:
20%

"Már pedig ezt a népet Jehova hozta ki az egyiptomi rabszolgaságból"

Egy mesekönyv szerint. :D

2012. júl. 10. 22:02
 96/254 anonim ***** válasza:
20%

Ha a biblia mesekönyvnek számít akkor biztos.

A történelmi feljegyzések, hiteles dátumok a Fáraó neve,ezeket mind mind régészeti ásatások bizonyítják, de nem kell elhinni.

2012. júl. 10. 22:52
 97/254 A kérdező kommentje:
A feljegyzések lehetnek igaziak, de betelefonálok István a jósnak, és ugyan úgy másnapra 1 millió forintért ír nekem egy mesét a múltról ! :D Másik 50000 emebrt pedig fejenkénti 10000-ért ráveszek, hgoy terjesszék az igét... KB ez a kereszténység...
2012. júl. 10. 23:00
 98/254 anonim ***** válasza:
20%

Most is tévedsz kedves Reimhol.

Mennyire nyilván való a bibliában leírt sátáni taktikák, a pénz, meg a szex.

Isten szolgái ingyen szolgálnak, és önként minden erőszak nélkül!!!!!!!!!!!!!!

Mint írtam Jehova tanúinak, semmi köze a világ vallásaihoz.

A világ vallásai a te istened hatalmában van és valóban pénzért szolgálnak,

Hivatást csináltak a vallásból. Jézus nem pénzért szolgált, hanem az igazságért, hogy kiderüljön az emberek képmutatása, és Isten neve meg legyen szentelve.

Ebből is látszik hogy mennyire nem ismered Jézus tanításainak valódi mondanivalóját, csak úgy mint azok közül sokan, annak ellenére a követőinek tartják magukat.

2012. júl. 10. 23:33
 99/254 A kérdező kommentje:

Hogyne ismerném, de röviden leírom neked is hogyan történik a ti becsapásotok... "ezt most idétem egy magasabb tudással rendelkező Sátánistától"

a mágikus tudományok szerint minden gondolatunkkal teremtünk

ezért

a beavatott (aki tudja, mit, miért tesz és képes is tenni)

elindít egy gondolatot (a keresztény isten itt még icipici kis gondolat - nem oszt, nem szoroz)

a beavatott tudati- stb. erőit megfeszítve egyre többször gondol az általa alkotandó istenre (kylkhór)

ekkor vele szemben keletkezik egy gondolatlény,

aki egyelőre még formátlan,

majd lassan kialakul rajta egy szem,

amivel elkezdi a mágust nézni

(=feléfordul, mert onnan várja az energiát)

a mágus (=a pap) elkezdi az őáltala teremtett keresztény istent másoknak is hirdetni

igehirdetései során az általa teremtett khylkhór (bálvány) végig vele lesz

(mivel élni akar, nem pedig feloszlani az energiahiány miatt)

elkezdenek együtt dolgozni egyre több emberen

(fontos, hogy az általuk az isten felé kibocsátott energiákat (=étereket pl. hála, imádat, szeretet) maradéktalanul be tudják olvasztani a mágus által teremtett "keresztény istenbe"

amikor az isten nagyra nő, akkor már saját papsággal rendelkezik,

kialakul a hierarchia (!!!)

(amiben te természetesen csak az utolsók között kulloghatsz )

ez semmi más, mint energetika

az érzelem stb. csak külsőség ebben a műveletben,

a hangsúly az energián van (!!!)

2012. júl. 10. 23:42
 100/254 anonim ***** válasza:
20%
Bocsi de én ugyan az vagyok akivel a privátban is beszéltél. Sajnállak.
2012. júl. 10. 23:50
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!