Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem a Spirituális...

Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?

Figyelt kérdés

Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....

Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!

a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...

2012. júl. 6. 15:13
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/254 tél ***** válasza:
54%

Ráadásul dühösen, magadból kifordulva.

Kezdel valódi inkvizítorrá válni!

2012. júl. 22. 10:24
 142/254 A kérdező kommentje:
Sajnos a Sátánizmust elvből elitélik , a sok goth, és egyéb gyökérség miatt, és nem fogják fel a keresztények, és a többi beszűkült látókörű, hogy a mágia nem rossz dolog, és hogy miket el lehet érni vele, mert szerintük minden ami nem kereszténység, a gonosz egyik újabb vallása! :D Érdekes, hogy a mi vallásunkat teremtik gonosznak, amikor jóval életcentrikusabb minden más vallásnál !
2012. júl. 22. 12:01
 143/254 anonim ***** válasza:
0%

Kedves tél: Ezt nekem címezted?

Magamból kifordulva? Dühösen?

Megvetem a hazugságokat, és szánalmasnak tartom az ignoranciát. Az általad említett 2 módhatározó abszolút nem igaz a válaszomra. Gyűlölet van bennem, de ez a vallásokra irányul, nem a követőire, soha senkit nem ölnék meg a világnézete miatt, vagy egy bizonyos tudás birtoklása miatt, szóval nem értem, hogy mitől válnék inkvizítorrá. Kifejtenéd ezt nekem? Előre is köszönöm!

2012. júl. 22. 14:01
 144/254 anonim ***** válasza:

Van egy pár könyv boszorkányokról meg olyan emberekről, akik démonokkal kerültek kapcsolatba, de nagy nehezen meg tudtak szabadulni előző istenüktől és Istent választották...

Amúgy meg amit még az elején írtál, hogy gondolattal gyógyítani, hát azt "mi" is tudjuk... Persze nem mi, hanem Isten. Ugyanúgy nem te, hanem a különböző démonok, Sátán. Csak ott a bökkenő hogy Isten kicsit hatalmasabb...

A Sátán mikor jött el megtestesülve a Földre hogy meghaljon azért hogy mi élhessünk? Mit tett ő értünk? Tett ő értünk egyáltalán valami jót? Semmit, csak rosszat. Az ő ostoba ötlete miatt jut kárhozatra az emberiség többsége. Csak mert ő kitalálta hogy át akarja venni Isten helyét.

2012. júl. 22. 16:55
 145/254 anonim ***** válasza:

Amúgy ti, akik megmondjátok nekünk hogy hogyan is volt az első vallás, meg hogy olyan hogy Jehova nincs is, ezeket honnan veszitek? Valami forrás esetleg? Amúgy ott voltatok, hogy ilyen biztosra állítjátok amit állítotok?

Én azért vagyok biztos a hitemben, mert tapasztalom hogy Isten van, és igenis, csak Ő tud boldog életet nyújtani.

Oké hogy más vallásban, életstílusban is vannak örömök, de azok csak pillanatnyi örömök, az életed nem lesz tőle boldog.

2012. júl. 22. 17:01
 146/254 anonim ***** válasza:
0%

Ne is törődj vele kedves előttem szóló.

Nincs saját szabad gondolatuk, mert a főnökük elvette az eszüket is.

Nagyon jól tudja a bibliából mindenki, hogy Sátán szépen kiosztotta a földet démonai között, hagy tombolják ki magukat Armageddon előtt.

Nagyon érdekes hogy ha ez valamelyik Zsidó származású fülébe eljutna, hogy az istenüket, meg az egész zsidó nemzet történelmét semmibe veszik holmi emberek az ellenség szavára, hát nem biztos, hogy jót állnának magukért.

Milyen érdekes, hogy ez a tanítás eddig még nem látott napvilágot, senki még sátán sem vonta ennyire nyíltan kétségbe a zsidó nemzetet bár Jehovát sosem ismerte el a lázadása óta.

Ebből is látszik, hogy mennyire érzi a vesztét, és a természet feletti dolgokkal sokakat magával ránt a halálba.

2012. júl. 22. 18:11
 147/254 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy írja is Pál hogy feltünteti magát a világosság angyalának, és olyan dolgokat tesz, hogy elhitesse ha lehet a választottakat is.

Persze igen kevesen reagálnak erre a baromságra, jó lehet sokan vannak fogságba a szintén ezen enki kérub kitalált vallásai miatt.

Persze azt sem veszik alapul, hogy ha akkora hatalmas lenne ez az enki, akkor tegyük fel azokat a kérdéseket nekik is amit az Istennek szoktak.

Miért engedi meg a gonoszságot?

Miért kell meghalni?

Mert hát ha ő teremtett mindent akkor végül is ő teremtette a gonoszságot is.

Fordítsuk visszájára azt amivel a teremtőt szokták vádolni.

Miért engedi, hogy a gyermekek meghaljanak?

Miért engedi az embereknek, hogy tönkre tegyék a földet?

Tud e a sátán akkora követ teremteni amit maga sem bír el?

Miért ne csinál már békét a földön ha akkora hatalma van?

Csak ő az isten? akkor válaszoljon miért és meddig engedi ezeket az igazságtalanságokat?

Hogyan akarja megváltoztatni.

Tényleg sokszor halljak mg azért hogy fejedelmi címet kapjak?

Szóval hagyjuk már?

::DD:)

2012. júl. 22. 18:22
 148/254 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon érdekes hogy ha ez valamelyik Zsidó származású fülébe eljutna, hogy az istenüket, meg az egész zsidó nemzet történelmét semmibe veszik holmi emberek az ellenség szavára, hát nem biztos, hogy jót állnának magukért."

- Igen, a zsidó és a keresztény vallás sosem az erőszakmentességről volt híres...

- Nem a történelmet vonjuk kétségbe, hanem jehova létezését.

2012. júl. 22. 18:38
 149/254 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy ti, akik megmondjátok nekünk hogy hogyan is volt az első vallás, meg hogy olyan hogy Jehova nincs is, ezeket honnan veszitek?"

Ha tanultál volna történelmet akkor tudnád, hogy Mezopotámiában jelent meg először a civilizált emberi kultúra, a globális emberi civilizáció bölcsője, és ott nyoma se volt semmilyen jehovának.

Igazi teremtőnk Enki.

2012. júl. 22. 18:42
 150/254 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz kedve, mert Mózes leírta, hogy a bábeli nyelvek össze zavarásáig mindenki egy nyelven beszélt, és egy istenről tudtak, jó lehet nem ismerték el,és azt Jehovának hívják.

Ezenkívül a Jehova név jelentése= "Én idézem elő, hogy legyen"

Vagy is a teremtői mivoltára utal ezzel a névvel.

De ezen én már nem görcsölök, AZOKRA A KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLJ AMIKET LEÍRTAM!!!!!!!!!!!

2012. júl. 22. 18:53
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!