Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?
Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....
Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!
a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...
Bfilter, DropmyRights, SecureDNS:)
macskát nem bírta ott hagyni
Back to Innocence
sterbend
austere
Kedves tél!
Nagyon jó ötletet adtál. Bevallom, hogy én magam is gondolkodtam ezen, hogy ajánlani fogom.
Sok hasonló dolog megfordult a fejemben, de nem akarok tippeket adni.
Az én Istenem szerető, senkinek a fejét nem kívánja és én sem.
Raimért viszont imádkozni fogok, hogy a szeretet, a tudás, a jó útjára találjon és rajta is maradjon. Boldog élete legyen és elérje, amit szeretne (ha nem megy senki kárára). Ha érdekel, már a gonoszért is imádkoztam régebben (ami bizonyos oldalról megközelítve elég értelmetlen)
Isten nem egy automata. Ő a mi szerető atyánk. Lehet tőle kérni bármit, de mondom, nem úgy, mint egy automatától. Jézus Krisztus ismertette velünk meg a legjobban atyánkat.
A fő gond, hogy raim sajnos nem tud elvonatkoztatni a katolikus egyháztól, vallástól. És a legnagyobb hiba, hogy Mózesnél leragad (de szerintem ezeknek sem járt utána alaposan). Én csak akkor fogom elfogadni raim válaszát, ha bizonyítja az állításait. Mit pontosan honnan szedett. Hol nézhetek utána a dolgoknak. Pl. a sátánizmus az első vallás (és ennek a pontos tartalma is érdekel). Tudományosan érdekel, nem egy sátánista véleménye.
Most lenne egy kérdésem...Ha a sátánisták Istenek, miért hagyják az embereket meghalni?
Ezt meg lehet kérdezni, hogy Isten (JHVH), miért engedi ezt? Erről sok vita van, most nem megyek bele. De olyan emberek, akik itt élnek, miért nem teremtenek? Miért engedik az éhezést?
És válaszolok a leveledre kedves tél. Imádkoztam más Istenhez, hogy adjon erőt a tanuláshoz, koncentráláshoz stb.. (elég depresszióhoz hasonló állapotban) és az összes vizsgám szinte 5 lett.
Nem akarok vele dicsekedni, csak kérdezted. De nekünk is tenni kell valamit, nem lehet csak a sültgalamot várni egy felsőbb erőtől. Én azt ajánlom mindenkinek, hogy tanuljon, legyen nyitott a világra. Egyáltalán nem kell elnyomni semmilyen élvezetet, csak ami árt másokra és ránk. Alap elvem, hogy próbáljuk meg szeretni egymást, nem ártani a másik embernek, építeni, fejlődni, segíteni a másiknak. Ne pusztítsunk el senkit, hanem próbáljunk megbocsátani egymásnak vagy inkább kerüljük el a bajt. Nem azt mondom, hogy hagyjuk elnyomni magunkat és szivacsok legyünk. Csak azt, hogy ne viselkedjünk "állat/ember" módjára.
Ne a bosszú, düh, önzés, gyűlölet vezessen minket. Mi ezekre a tulajdonságokra mondjuk, hogy sátán. Legalábbis én nem két veszekedő politikust gondolok el.
Nekem Isten ami pozitív, épít, a gonosz pedig az ellenkező.
Hogy halál előtt, után mi van, az nem tudom elmondani. Csak azt, hogy miben hiszek.
És biztos nem szolgáltatnám ki az elmém olyan dolgonak, ami nem engem teremtett, aki nem az atyám. Ha valaki adni akar valamit nekem, azt önzetlen tegye meg (vagy jelleze, mit kér érte).
További szép napot mindenkinek:)
u.i. Volt már, hogy nem kaptam meg Istentől, amit kértem. Pl, hogy info versenyen első legyek. Valamiért mindig elk..tam a végén. Aztán amikor érettségiztem, lett egy emelt infó 5 -öm.:)
Ha nyertem volna, lehet nem lenne az sem, mert elszálltam volna magamtól.
Bassza meg xD
Bocsi, a kedves téltől kezdődik az üzi. Bent maradt néhány cucc, mert jegyzettömbből másoltam.
Mindenki bánatára, visszatértem.
Nos Kérdezőnek.
Már ne is haragudj, de Jehovának, és ezt te is és az "istened" is tudja, hogy nincs köze, az inkvizícióhoz.
És Jézusnak sem, mert mint említettem, Ő a szeretetet tanította.
Azok a vallások akik isten nevében harcoltak azokat a te isteneid irányították.Szép dolog mondhatom hogy utána elpusztította a saját segítőit, ezt meghasonlásnak nevezte Jézus.
Azt mondtad az egyik hozzá szólásodban hogy a te istened nem pusztít. Most meg azt, hogy sok istent elpusztított már.
Nos valójában akkor miről beszélünk.
Azután pedig,a Lucifer, sosem volt sátán neve.
Mert Sátán, oltalmazó kérub volt addig, amíg fel nem lázadt a teremtő isten ellen.
Írtam is hogy az Ezékiel könyvében leírás van a te istenedről, milyen volt amikor még az eredeti rendeltetésének megfelelően élt.
A luczifer név egyszer fordul elő a bibliában
az 1899,-s Károli fordítású biblia így írja az Ézsaiás 14:12-t:"mi módon estél alá az égről, te luczifer, hajnalnak fia?
A jeromos által fordított latin vulgáta a lucifer(fényhordozó) jelentést használja.
Ki ez a fényesség?
Nos ez a kifejezés, abban az üzenetben olvasható, amelyet Ézsiás prófétai parancsa szerint az izraelitáknak hírdetniük kellett Babilon királya elleni példabeszédként.
Ez a Babilóni uralkodóház ellen szólt, és nem szellemi lényre, hanem emberre vonatkozik.
Ez abból is jól látszik amikor azt mondja hogy a "seolba szállsz alá"
Nos a seol az emberiség sírjára utal, ahova az embert eltemetik, vagy is a sírgödörbe.
Ez nem olyan hely ahol sátán az ördög tartózkodik. Ezen kívül akik látták lucifert ebben az állapotában azt Kérdezték?:
"EZ VOLNA AZ EMBER AKI MEGRENGETTE A FÖLDET?
Nos jól látható, hogy nem Sátánról beszél. Sátán előző neve feledésbe merült, és soha nem írja sehol a biblia, mint ahogy Nimród, Jehovának ellenszegülő hatalmas vadász eredeti nevét se tudjuk, ezek elfelejtődtek az isteni névvel szemben ami mai napig is fenn maradt.
És mindenki akinek a nevét a teremtő neve fölé akarják helyezni,előbb múlik el mint gondolnánk.
Nagy tévedésben vagy.
S mint az írásaidból kitűnik linkelted az egészet valahonnan, és nem tudod a saját szavaiddal leírni, mert te magad sem érted.
Tudod a büszke Fáraó is ezt kérdezte Mózestől?
"Ki az a Jehova, hogy engedelmeskedjek a szavának?
Nem ismerem Jehovát, és egyáltalán nem engedem el Izraelt.
Pedig muszáj volt neki, mert bebizonyította Jehova a tíz csapással hogy az összes kitalált isten felett áll.
Megsemmisítő vereséget szenvedett a te nap istened, mert nem tudott világítani.És sorban az összes isteneket megszégyenítette, mert egyik sem tudott a csapásokra még felelni sem, nem hogy megakadályozni.
Hol volt a Nílus istene Hápi amikor Jehova a folyót vérré változtatta?
Azt írtad még, hogy a te istened, sok istent elpusztított.
Hiteles források dátumokkal, nevekkel, és miért pusztította el ezeket.
Csak azt nem értem még mindig, hogy hogyan lehet egy istent elpusztítani?
Erre sem adtál választ.
Kata, ne legyél már ilyen negatív... Szerintem a kérdezőn kívül senki nem bánja, hogy visszatértél. :)
Sőt, lehet, hogy ő sem bánja, mert már nem ér rá ezzel a kérdésével foglalkozni, mióta kiírt egy másik, hasonló kérdést; bemásolva ugyanazt a szöveget, mint az itteni egyik kommentjében ("Ibid" jeligére :DDD )
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Szió Berta,
Igen vettem észre.
Úgy látszik ezt a módszert nagyon használni akarja Az Enki evangéliumának terjesztésére.
Csak az a baj, hogy a tanúk meg előzték ebben a munkában.
Éppen kopirozni akar.
Nos úgy látszik kedves emberek a kérdezőnk feladta a " harcot", győzött a Biblia és annak írója.
De csak ezen az oldalon, mert kedves kérdezőnk másikat nyitott, majdnem ugyan ezzel a kérdéssel.
Én minden esetre figyelemmel kísérem,mert szeretném megtudni, hogy mikor ébred tudatára a helytelenségnek, és mikor adja fel, és fogadja el, hogy az Ő teremtője A bizonyos Enki vesztett a hiteles Biblia, és annak szerzője a teremtővel szemben.
A 61-es kérdezőnek válaszolnék elsőnek, tehát forrásokat sok helyről meg lehet tudakolni, tudok például egy oldalt, ahol utánna lehet nézni komolyan a dolgoknak, ha még butaságnak is tartod az egészet, érdekességképpen mindenképpen olvasd el [link] (Én a legkülönösebb vallást is elolvasom, ha érdekesnek találom )
Tehát írtad, hogy ha Démonok a sátánisták, miért nem ölik meg az embereket! A Sátánisták nem démonok, de az a céljuk, hogy azzá váljanak, amely hatalmas út, akár több életen keresztül kell hozzá tenni ! Ezt a kérdést nem is értem, miért akarnánk megölni az embereket? Pont az a céljuk a Démonoknak (Sátán Démonainak, persze vannak olyan Démonok is, amelyek Sátán ellenségei, és az emberek pusztulásért tevékenykednek) hogy segítsék az embereket, ha hozzájuk fordulnak, és ha kiérdemelték, és olyan információt, vagy tudást adjanak át, amire már képtelen egy Sátánista, mert már olyan szinteken jár, hogy egyedül nem képes fejlődni tovább spirituálisan !
Sok jó ember van aki keresztény, és van szívük, és szeretnek, de félre vannak vezetve, és olyan agymosáson mennek keresztül, hogyha hithű keresztény lesz valaki, és eldönti ezt, soha az életben nem lehet eltéríteni ! Az én Atyám sosem kér könyörgést, és nem csak akkor szól hozzá az ember, ha kell neki valami, hanem csak akár elmondhatod neki a problémáidat, vagy megköszönheted neki azt amid van !
a 63 as érvelése tetszik ! (nem gúnyból mondom)
De történészek utánna jártak, és megvizsgálták, hogy a 10 csapásra semmilyen bizonyíték nincs, amely alátámasztaná, hogy tényleg volt ilyen eset ! Jehova érdekes, hogy a saját népét özönvízzel árasztotta el, csak mert nem tetszett a viselkedésük (szép kis cselekedet a jóságos lélektől)
Sátánnak volt Satanama, Enki, és még rengeteg neve, abban egyet értünk, hogy az egyház nem egyenlő a hittel, de akkor is több szenvedést hozott a világra, mint bármi más ! (persze ezt meg fogjátok Sátánra)
Igen Enki (Sátán) leszámolt az istenekkel, akik ártani akartak neki, mivel ő a leghatalmasabb lény, és maga mellé állította a démonok 70 százalékát, a maradék harminc százalék még most is az ellensége, ezek azok a lények, akik bibliához hasonló dolgokat találnak ki, hogy Keresztbe tegyenek Sátánnak, van is egy emberhez hasonló népcsoport, amelyet sikerült már kiírtaniuk ! A démonok gyönyörű szép lényeg, Sátán ellenségei, és Sátán melett elhelyezkedő Démonok is, ez tény, így nagyon könnyen a hatalmukba tudnak keríteni embereket, és manipulálni így régen lehetséges, hogy Mária tényleg látta ezeket a negatív szándékú Démonokat, és sikerült Sátán elleni tervük ! HA már ennyire a forrásokat hozzuk fel, akkor leszögezném, hogy egyetlen olyan bizonyíték sincs amely alátámasztaná Jehova létezését ! Jézust elismerem, hogy élt, hisz történelmi személyek is megemlítik, de biztos hogy csak egy ügyes csaló volt, nem véletlenül tűnt el 10 évre nyomtalanul amit valószínűleg keleten töltött, ahol megtanult bizonyos egzotikus dolgokat...
Nos Jehova Létezésére, egy egész létező nemzet a bizonyíték, ekkora bátorságot a teremtő nem létezésére kijelenteni....
Nos ezzel pedig, hogy elismered, hogy Jehova embereket pusztított el az engedetlensége miatt máris te magad is elismerted, mert nyilván nem maguktól pusztultak el. Ezen kívül, minden népnek vannak vízözön mondái amik szintén bizonyítják annak megtörténtét.
Még az is, hogy a bárkát megtalálták az Ararát hegyén, ahol megfeneklett, Török ország mai területén.
Jehova létezése, pedig soha nem volt kétséges, amit a nevének betűi is bizonyítanak sok sok írásban mindenhol nem csak a bibliában.(JHVH)
A zsidók, és azok akik tisztelik a teremtőt, ha ezt hallanák, nem tudom mit szólnak hozzá hogy a teremtő akik kihozta őket Egyiptomból a rabszolgaságból, és sok hatalmas dolgot cselekedett velük semmisnek nyilvánítod.
Ez majdnem egyenlő lenne a holokauszt tagadásával, amiért sokan börtönt kapnak.
Persze itt megemlíteném, hogy a te istened a legpusztítóbb, és aljas módszerekkel teszi ezt nyilván valóvá. Maga Jézus akit te elismersz elmondta a te istenedről, hogy hazug és gyilkos, mert miatta halnak meg az emberek az ártatlan emberek.
Hogy Jehova elpusztított nemzeteket nem azért mert éppen az ártatlanságukról volt híresek. De a te istened ártatlan embereket pusztít mint említettem a háború oltárán amit a mi istenünk neve mögé bújva követett el, mert Ő hozta létre az egész ma létező vallásokat, és úgy látszik, még egyet akar mert érzi a vesztét, és még több áldozatokat akar.
Sátán hatalomra juttatta földi szolgáját Hitlert egy vallása mögé bújva mert egy bíboros hozzá járulásával történt. 6. millió zsidót, 2000 Jehova tanúját, és még sok roma származású és egyéb embert ölt meg a háborúkban mióta levetette Jézus az égből ártatlanul.EMBER GONDOLKOZZ!!
És a te istened nem gyilkol? Az emberiség ellen szállsz ki? Most kezd vallást alapítani úgy hogy nyilvánvaló hazugságával akar még több embert a pusztulásba taszítani.
Nincsenek hiteles források. ezek kreált bizonyítékok.
Ha igaziak lennének, miért nem jelent meg vele előbb?
Miért nem látod be a te istenednek nincs jövője hiába kapálózik.
És mint írtam neked még van esélyed ki szállni, neki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!