Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?
Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....
Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!
a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...
Szomorúan olvasom, hogy egy magát kereszténynek valló ember egy sátánistának aki a teremtő isten ellensége, szeretettel elmeséli a privátban, hogyan bánt el Jehova isten szolgáival.
Nem tudom ezek után hogyan lesz merszed Jézus elé állni.
Büszke lehetsz magadra.
Az enki tagnak pedig, annyit, hogy nem írtam olyan szavakat ami annyira sértő lenne mint amilyen szavakat az az ember használ a testvéreimmel szemben amiket nem mert közzé tenni, hanem privátban irta meg isten ellensége egyik szolgájának.
Fel hívom a figyelmét a büszke ember társamnak, hogy Hitler kormánya sem tudta kiirtani Jehova tanúit.
Pedig egy egész emberi kormányzat üldözte őket, a zsidók mellett, s csak 2000. tanút sikerült kivégezniük a náci koncentrációs táborokban.
Egy náci katona tiszt ezt nyilatkozta:
"Ha úthengerrel mennénk ellenetek akkor sem tudnánk elpusztítani"
Tette ezt a megállapítást akkor, amikor a tanuk a második világ háború alatt földalatti tevékenységbe kezdtek, hogy isten királyságának jó hírét továbbra is megosszák az embertársaikkal.
Miközben "szeretett" katolikus bíboros úr hatalomra juttatta Sátán egyik szolgáját: Hitlert aki sok millió ember életéért felelős.
Nos ezek után kedves felebarátom remélem most is büszke vagy magadra.
Neki nem sikerült, mert minden egyes földi tevékenység felszámolásakor, Isten segítségével, kettő jött létre helyette.
Nos a Náci párt meg bukott, a tanúk meg itt vannak.
Miközben lehet hogy az Ön vallásához tartozó pap mélyen hallgatott, és nem szólt senki isten nevében, hogy Hitlert megakadályozza ebben a gyilkolászásban.
Egy náci koncentrációs táborok emlékmúzeumának igazgatója elmondta:
Egyedül Jehova Tanui küldtek a Hitler kormánynak üzenetet, hogy hagyjanak fel a zsidók üldözésével.
létszámukat tekintve kevesen voltak a zsidókhoz képest, de mint írtam 2000-ren vesztették életüket.
a többiek mélyen hallgattak!!!!!!!!!!!!!
Nos egyáltalán nem tértem ki a válaszadás elől, nagyobb hatalom áll mögöttem, mint te mögötted.
A válaszomnak pedig csak egy igen kicsi része vonatkozik rád, a többi a büszke barátodat illeti.
Ami pedig téged illet, akik eddig is válaszoltak azok közül egy sincs aki még itt lenne, mert több eszük van, és nem állnak le veled "cseverészni"
Ezt fogom Én is tenni.
Mert a Te istened egyik ellensége Jézus ezt a parancsot adta.
S nem a bibliát kell terjeszteni, ha nem a jó hírt melyben a teremtő és Jézus elmondja, hogy a Te istened már nem sokáig fogja uralkodását élvezni.Mert megszabadítja az embereket a Te enki istenedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!