Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem a Spirituális...

Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?

Figyelt kérdés

Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....

Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!

a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...

2012. júl. 6. 15:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/254 anonim ***** válasza:
28%

Mind a két oldalról, Isten nem tetszése a válasz.

Azok akik szeretik az élet forrását, és szeretnének békében és szeretetben élni, azok sem nem spiritiszták, sem nem Sátánisták!!!!!!!!!!

Miért?

Nos minden ami spiritiszta, okkult, stb, az nem Istentől jön.

Más részt,Sátán A teremtő isten ellensége, és ha fájdalmas is, el lesz pusztítva, a szolgáival együtt.

2012. júl. 7. 06:50
 22/254 tél ***** válasza:
30%
Ha Isten pusztít! és nem a meggyőzést választja! akkor menyivel jobb az ellenzékétől!(Sátán) Csak az erőszak a megoldás! Akkor az ember,Isten. Nekem ilyen Istenre nincs szükségem,sem az ellenzékére! ha van túlvilág én leszek aki felrobbantja!
2012. júl. 7. 07:51
 23/254 anonim ***** válasza:
16%

Felrobbantani?

Ugyan te csak egy porszem vagy a teremtőhöz, mivel robbantanád?

Nincs túl világ, abban az értelem, és a teremtő hozott létre mindent, az agyadat is, nem tudsz olyat alkotni, amivel a teremtőt eltudnád pusztítani, balga ember!!!!

2012. júl. 7. 08:50
 24/254 anonim ***** válasza:
27%

Gondolod neki szüksége van rád?

Különben sátánt nem lehet meggyőzni,6000 éve lázad, a teremtő engedi neki ennyi ideje, hogy bizonyítson, de nem tudja bebizonyítani állításait.Vesztésre áll, és ennek ellenére sem adja fel.Inkább minél több embert igyekszik magával rántani, annyira gonosz nincs benne semmilyen jó érzés.

2012. júl. 7. 08:54
 25/254 Lollyta ***** válasza:
25%
Az emberek önmagában megijednek a sátán szótól és a nagy többséget kiskoruktól kezdve úgy nevelik hogy a sátán rossz és megvetendő, emellet amit itt leírtál jól hangzik meg minden de a sátánista szekták általában nem ennyire egyszerűek.Ahogy a sátánista vallás sem ennyiből áll.ÉS szabad országban élünk kinek mi, és a mit leírtál a kereszténység sem ennyi, kicsit nézz utána és megérted.Személyes véleményem szerint egyik sem kedvező igazán.
2012. júl. 7. 10:35
 26/254 anonim ***** válasza:
33%

Nos Én magam több millió testvéremmel együtt egyik "valláshoz" sem tartozunk.

Egyike vagyunk azoknak a hittel rendelkező önkénteseknek akiket utálnak, vagy is nem szeretnek.

Tudom, hogy sátán vallása nem ennyi, de nem kívánom részletezni,nekem elég, hogy a bibliában leírtak szerint vele nem is kell foglalkozni, sőt bántani sem szabad, mert Ő magasabb rendű, mint mi emberek vagyunk, és nagyon csúnya dolgokat tud csinálni azokkal akik csak állítják, hogy rosszat tudnak neki tenni.

Egy feladatunk van, mindent kihagyni az életünkből ami vele kapcsolatos, csak azokkal foglalkozni amit a teremtő elvár az imádatban.Valamint ha kísértés ér egy nem keresztényi dologgal kapcsolatban, fel kell vennünk Isten teljes "fegyverzetét" így tudunk ellene állni.

2012. júl. 7. 11:08
 27/254 anonim ***** válasza:
34%

A másik része amit írtál, az ijesztgetéssel kapcsolatban, nem helyeslem, mert nem így kell megtanítani a gyermekeket arra, hogy Létezik és nagyon rettegő félelmet kell érezni.Mindig az igazat kell elmondani róla is mint mindenről,és a korának megfelelően mindig hozzá tenni az ismerethez.

Nem ijesztgetésre használni.

Tudjon róla miért nem ésszerű foglalkozni vele, és arról, hogy ő miért nem megfelelő példa az utánzásra.KW

2012. júl. 7. 11:15
 28/254 anonim ***** válasza:
90%

Raimhol, egyetlen egy állításodat nem támasztottad alá hiteles forrásokkal. Egyszerűen csak benyeltél egy h.lye dumát valamelyik sátánista honlapról. Gondolom, eszedbe sem jutott, hogy leellenőrizd, igaz-e, amit írnak.

Nagyon fiatal vagy, biztos nincs még kellő tudásod és tapasztalatod az élet sok területén; jelen esetben kifejezetten a BIZONYÍTÉKOK és a BIZONYÍTHATÓSÁG körére gondolok. Mert nem elég elolvasni egy szöveget, ami SAJÁT MAGÁRÓL bizonygatja, hogy hű-de-nagggyon-igaza-van, és hű-de-mennyire-hiteles. Célszerű és hasznos utánanézni a hivatkozásoknak, forrásoknak, amikre alapoznak.

Fájni fog neked, de leírom: én nemrég megtettem ezt. Elolvastam pár oldalt a heliohoston, így egyértelmű számomra, hogy az olyan naiv embereket manipulálják és verik át, mint te.

Néhány konkrét probléma az oldallal kapcsolatban:

1. A főoldalon egyáltalán nincsenek hivatkozások, forrásmegjelölések az állítások alátámasztására.

2. Az ótestamentummal foglalkozó oldalon levő hivatkozások nevetségesek (író, cím, esetleg év- v. oldalszám); ennél egy sima szakdolgozat forrásjegyzékének is szigorúbb előírásai vannak.

3. A hivatkozott Talmud-példányról már rég kiderült, hogy antiszemita hamisítvány.

4. Még egy "hivatkozás", vagyis az egyik állítólagos bizonyíték arra, hogy a Bibliában levő egyes szövegeket "lopták"; idézem:

< Amen-em-opet, Ka-nakht fia, Egyiptomban tanított I.e. 1200 és 1000 között. Ez a szöveg a British Múzeumban található 10474-es papiruszon olvasható, valamint egy részlete egy torinói (Olaszország) írótáblán. Állítólag a papirusz Thébából származik, és az I.e. 10-6. században készült.>

4. 1 Az Amen-em-opet név ebben a formában egyetlen más weboldalon sincsen. A hasonló Amenhotep formára több találatot is adott a Google, viszont egyiknél sem stimmel az évszám, ill. az apa neve. A hivatkozott név és állítások így nem fogadhatók el valósnak.

4. 2 Az általam megvizsgált MÁS esetekben évtizedre vagy évre pontosan adták meg az adatokat; itt pedig KÉT ÉVSZÁZAD a limit... A régészettudomány nem ennyire pontatlan.

4. 3 A British Múzeum honlapján létezik egy igen hasznos kereső funkció, amellyel az ott őrzött tárgyakat, műkincseket stb. meg lehet keresni; találat esetén fotókat megtekinteni, és a leírást és az egyéb adatokat elolvasni. Most sem a név, sem a szám alapján EGYETLEN találatot sem kaptam.

4. 4 Vajon azt az állítólagos torinói írótáblát hol őrizhetik?... Gondolom, nem a szabad ég alatt van valahol...

4. 5 Ismét nagyon tágasra sikeredett a limit: egy papirusztekercs keletkezési idejét NEM 400 éves időtartamban szokták meghatározni.

4. 6 Még nagyobb az időintervallum, ha a maximális eltérést vesszük: i. e. 1200 és i. e. 600 között 600 év telt el. Ez pedig az iratok hitelességét erősen aláássa.

5. DE: ha mindezeket sikerülne is tisztázni, akkor sem bizonyítanának SEMMIT sem... Ugyanis a Biblia egyes ószövetségi könyveinek legrégebbi példányai ezeknél régebbiek, tehát NEM lehetséges, hogy a hivatkozott forrásokból koppintották volna az írásokat.

Ezekből is látható, hogy az a honlap abszolút megbízhatatlan. Egyetlen komoly tudós sem foglalkozna ilyesmivel.

A megadott angol nyelvű forráshonlap ugyanez pepitában, semmi plusz információ nincs rajta.

És azon is érdemes elgondolkodni, vajon mennyire lehet hiteles egy másik, hasonló szennyoldal, ami azzal kezdődik, hogy a Biblia egy zsidó összeesküvés... Plusz szintén antiszemita hamisítványokra hivatkozik. Abszolút tudatlanságra vall, tehát komolytalan.

2012. júl. 7. 11:22
 29/254 A kérdező kommentje:

Tessék adok egy oldalcímet: [link]

Akkor kezdjük az elején, nem hiszem, hogy bárkinek is megadtam a jogot, hogy ledrágámozzon, vagy bárminek is tituláljon, hisz én is megadtam a tiszteleted (szeresd felebarátodat, de látszik még ezt sem tartjátok be, hisz képtelenek vagytok betartani a saját szabályaitokat is )

A második dolog: Szerintetek az normális dolog, ha már a kicsi gyereket belenevelitek egy vallásba ?

És jöljön a legfontosabb kérdés ! Ha tényleg ennyire jó az istenetek Jehova, akkor hogy-hogy 2000-3000 éve folyamatosan a kereszténység miatt halnak meg az emberek, kínoznak halálra asszonyokat, hullnak porba nemzetek !?

Sátán célja az, hogy hatalmasodjunk, és erősödjünk, hogy idővel istenné váljunk !

A ti istenetek célja, csak az, hogy ellegyél a világban, legyél minél butább, minél beszűkült látókörűbb, és csak mint egy bábu kövesd a parancsokat !

Nem értem miért nem tetszik nektek az, ha Fejlődik az ember lelkileg és testileg is, és nem nyomja el az érzelmeit ! Az emeberek az érzelmeiktől emberek !

A legtöbb sátánista 30 év fölötti személy, akinek diplomája van ! Persze csak ha a spirituális sátánistákra gondolunk ! Mert vannak az elmebeteg sátánisták is, akik rituálékat csinálnak, és állatoakt kínoznak, és kamnnibalizmust csinálnak, és rongálnak, és hasonlóak, de őket Sátán mélységesen megveti, mert ők a beszűkült látókörű Sátánisták, akik semmit nem tudnak a mi vallásunkról !

2012. júl. 7. 11:59
 30/254 A kérdező kommentje:

Egyébként mondod, hogy beszűkült látókörű vagyok, de azt nem tudod, hogy 3 éven keresztül kutattam a vallások után, és valójában pont hogy széles látókörű vagyok, mindig tudományosan gondolkodom, és mindent megtudok cáfolni józan ésszel ! Ha csak a kereszténységből indulunk ki, félretéve a spirituális sátánizmust, már akkor is megtudok cáfolni rengeteg keresztény dolgot, már csak a tudomány, és a józan ész segítségével !

Érdekes dolog, hogy az antiszemitizmust negatív dolognak látod...

Érdekes, hogy a rómaiaktól kezdve mindenki ki akarta írtani őket ! És hogy mennyi hazugság, és hasonló köszönhető nekik ! a Biblia nem zsidó koholmány ? XD

Érdekes, hogy jézus zsidó ! Jézus szerintem létezett, kifejtem a történetét, a nagy átverőét (nem akarok megsérteni senkit)

Volt Mária, aki megcsalta Józsefet, valamit ki kelett találnia, így azt hazudta, hogy megjelent a három angyal, és Jézus meg fog születni, ami így is lett, és mivel ő ezt előre megmondta a sok beszűkült látókörű nép elhitte ezt ! Már eleve belenevelték a gyerekbe, hogy ő "varázserejű isten fia" valójában lehet hogy csak magas spirituális energiája volt, médium volt, vagy esetleg csak egy átverő ! Érdekes, hogy Jézus 10 évre eltűnt, bizonyos források alapján keletre ment, lehetséges, hogy ott tanult olyan gyógymódokat, amelyekkel képes volt "csodákat tenni" ! Körülbelül ez a valós történet !

Egy fontos kérdésem a hithű keresztényekhez ! :

Nem veszitek észre, hogy már elvből elítélitek a dolgokat, amin gondolkodni kellene. vagy tudományos, vagy bármi ész szükséges hozzájuk ? Ezekszerint az Istenetek azt vallja, hogy ne legyél tág éátókörű, maradj buta, és tudatlan, és majd ezért a mennybe juttat titeket ! (uyge ti sem hiszitek el? )

Miért akarná egy isten, hogy buták maradjatok, és ne fejlődjetek? Nem fura hogy a körépkorban a papok is ezt mondták? (ha jól emlékszem nem az lett a vége, hogy a papok több millió tudóst öltek meg? ) Jaa értem...

Köszönöm, de én inkább a fényben járok, és fejlesztem magam, és embereket gyógyítok meg a gondolat erejével az Igaz isten tudásával !

2012. júl. 7. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!